Бесплатно лијечење монаха са Хиландара у Београду

Председник Скупштине Града Београда Александар Антић рекао је данас у Грчкој да ће монаси са Хиландара од 1. септембра моћи да се лече бесплатно у свим здравственим установама чији је оснивач Београд, оносно да ће Град плаћати трошкове њиховог лечења.

21.08.2013. Аутор:: Пријатељ Божији 0

Бесплатно лијечење монаха са Хиландара у БеоградуПредседник Скупштине Града Београда Александар Антић рекао је данас у Грчкој да ће монаси са Хиландара од 1. септембра моћи да се лече бесплатно у свим здравственим установама чији је оснивач Београд, оносно да ће Град плаћати трошкове њиховог лечења.
- Монаси са Хиландара из различитих бирократских разлога немају наше здравствено осигурање. Одређене здравствене услуге им пружа Грчка, али имају жељу да се лече у Србији – рекао је Антић.
Он је рекао да је обавеза водити рачуна о њиховом телесном здрављу јер су они „живот посветили томе да воде рачуна о нашем духовном здрављу“, као и да ће се лечити у Клиничко болничком центру „Драшига Мишовић“.
Антић је у Грчкој као члан привредно политичке делегације Србије коју предводи лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма.



Komentari (0)


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.