Зашто нестаје српски народ

Негативан природни прираштај становништва ове године забележен је у целој Србији. Изузетак су четири општине – Бујановац, Прешево, Тутин и Нови Пазар. Професорка Биљана Спасић са забринутошћу и болом у души, износи ове, али и многе друге алармантне податке о демографској ситуацији и позива српску јавност на пробуђење и обновљење. Снимак предавања преузет је од Јутјуб корисника под називом - Беседе јеромонаха Рафаила.

25.08.2000. Аутор:: Пријатељ Божији 7

Негативан природни прираштај становништва ове године забележен је у целој Србији. Изузетак су четири општине – Бујановац, Прешево, Тутин и Нови Пазар. Професорка Биљана Спасић са забринутошћу и болом у души, износи ове,  али и многе друге алармантне податке о демографској ситуацији и позива српску јавност на пробуђење и обновљење. Снимак предавања преузет је од Јутјуб корисника под називом - Беседе јеромонаха Рафаила.



Komentari (7)

26.08.2014.

tihivuk

Dobro pamtim Tiove vreme i u kuci se slavila Slava i svi smo krsteni. Ondasnji otpad a sadasnja vlast je ovo dovela gde smo. Imam troje dece ali danasnje zene su mnogo fine i ganjaju karijeru modno ludilo i put ka zvezdama. Kod siptara nema LGBT ali ima prirastaja i zna se gde je zeni mesto - u kuci.

Коментариши

27.08.2014.

Пријатељ

Заиста је дошло време о ком је наш Свети Владика Николај говорио у својој Небеској Литургији, да ће Бог допустити да Србију походе све најцрње силе зла, и да руше све што је свето и све што је лепо у Србији. И ето сви смо сведоци тога времена. Али нада увек постоји само да се свако покаје срцем.

Коментариши

27.08.2014.

nada

Kao majka cetvoro dece
kazem da su zene ovde prepustene sebi.Zapad je to uredio mnogo bolje.Nemam ni siuran posao a ne neku vecu pomoc.

Коментариши

28.08.2014.

milos

fantasticno predavanje ovo treba da se pusti na nacionalnim frekvencijama pa da svi cuju pravo stanje u srbiji,a ne ovi politicari sto nam mazu oci nekim glupim temama i manipulacijam medijskim o kakvim evropskim putevima dok mi idemo ka evropi srbija nestaje i dok srpkinja rodi 1 albanka 8 deteta

Коментариши

16.10.2014.

Ненад

Нажалост сестро. Данас је ђаво јачи него икада, јер је незнање све веће.
Пропадамо као народ јако брзо, али изгледа да ће се Србија опаметити када буде било касно.

Коментариши

28.12.2014.

milan

Bravo VELIKA SRPKINJO .Samo za ovo receno zasluili ste najvisi orden Srpske crkve i ta dodela bi trebala da se procita na neki veliki crkveni praznik. Kada ovo bude emitovano na nacionalnim frevencijama onda Ovoj i svakoj dr- ugoj vlasti treba verovati da zaista misli .

Коментариши

15.03.2015.

Нинко

Живим на Западу (Њемачка) и тачно је да је то много боље уређено него у Србији или РС. Али ето ни ми Срби који живимо на уређеном Западу не ступамо у брак, не рађамо дјецу све исто као и у српским земљама. А у просјеку смо у бољој економској ситуацији него наш народ у отаџбини.
Расудите сами.

Коментариши


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.