Пројекција филма “Породица и светски поредак” у Краљеву

Поводом међународног дана породице у петак , 17. маја, са почетком у 18 часова, у организацији српског покрета Двери, у свечаној сали Скупштине града Краљева биће приказан филм ''Породица и светски поредак'' у продукцији ''Пријатељ Божији'' Фондације.

14.05.2019. Аутор:: Пријатељ Божији 0

Филм «Породица и светски поредак» на аналитички начин разоткрива пројекте и покретаче који, на глобалном простору, воде систематски рат против породице.

Под паролом демократских права и људских слобода иза којих не стоји ништа друго до брутални тоталитаризам и право на изопаченост, креатори новог светског поретка ударили су на брак и породицу као темељну људску заједницу и основни градивни материјал људског рода, срж и стожер човековог живота. Из Сједињених Америчких Држава Америка широм света расејава се зло семе сваковрсних друштвених изопачења. Заразивши такозвани западни свет, ова инфекција шири се и на наш животни простор. Породица је у Србији, такође, постала мета на коју су се обрушиле вањске али и унутрашње, домаће разарајуће силе оличене у не малом броју организација које врше огроман притисак на институције државе која, ради остајања на некаквом европском путу, систематски разграђује и руши традиционални вредносни систем који се у духовном, културном и предањском смислу темељи на вредностима православне хришћанске вере, и породице.

Своје ставове у филму износе познати стручњаци из области медицине, психологије, , политикологије, као и духовници СПЦ, друштвени радници, породични људи...



Komentari (0)


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.