Чудо Крви Господње

Да Господ дела непрестано и да Дух дише где хоће, доказ је и скорашња пројава још једног очигледног чуда Божијег које се збило у Бања Луци (Република Српска). У дому једног православног хришанина, са иконе Господа Исуса Христа пред којом се свакодневно моли прокапала је крв.

03.05.2019. Аутор:: Пријатељ Божији 0

Да Господ дела непрестано и да Дух дише где хоће, доказ је и скорашња пројава још једног очигледног чуда Божијег које се збило у Бања Луци (Република Српска). У дому једног павославног хришанина, са иконе Господа Исуса Христа пред којом се свакодневно моли – прокапала је крв. Овај скромни млади човек желео је да, како каже, из оправданих разлога остане анониман. Крвоточива икона Господа нашла је свој пут и до једне од највећих светиња нашега православног рода – манастира под Острогом.

Ова догађај пред све нас православне хришћане као да жели да постави питање: Шта нам васкрсли Господ поручује? Очигледно је да је то порука свеколиком православном народу Светога Саве и позив на покајања, измирење са Богом и ближњима.

Крвљу која капа са иконе Господ Исус Христос као да жели да нам поручи да Он и у ово наше данашње време крвари јер Га свакодневно распињемо својим гресима међу којима су најчешћи псовке, свађе, клетве, блудничење, пијанство, убиства нерођене деце и небројено мноштво свакодневних преступа заповести Божијих.

Овим несвакидашњим чудом крвоточења са иконе, Спаситељ као да нам поручује да је последњи час да Га чујемо и видимо пре него што као народ у потпуности не потонемо у непрозирну таму нестајања.



Komentari (0)


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.