Једноставни лекови против рака

Иако се рак сматра комплексном болешћу, важно је схватити да су канцерогена обољења „симптоми“ и врх леденог брега. Да би тело дозволило укорењивање и раст канцерогених ћелија, потребно је да се ослаби имунолошки систем, повећа токсичност организма и такође је потребан значајан недостатак храњивих састојака у телу.

23.10.2013. Аутор:: Пријатељ Божији 0

Иако се рак сматра комплексном болешћу, важно је схватити да су канцерогена обољења „симптоми“ и врх леденог брега. Да би тело дозволило укорењивање и раст канцерогених ћелија, потребно је да се ослаби имунолошки систем, повећа токсичност организма и такође је потребан значајан недостатак храњивих састојака у телу.
Докази добављени научним истраживањима показују како постоји на стотину познатих и ефективних лекова против рака. Ево неколико врло једноставних протокола који могу учинити чудо у лечењу канцерогених обољења.
Сода бикарбона
Једна супена кашика соде бикарбоне и сок једног органског лимуна са два и по децилитра воде неколико пута на дан, успешно ће смањити киселост тела. Ћелије рака не могу расти у лужнатој (алкалној) околини.
Сангуинариа цанаденсис

или Блоодроот је вишегодишња биљка која садржи алкалоид под називом Сангуинарин. Он убија ћелије рака и не уништава здраве ћелије. Може се узимати орално и наносити на кожу као лек против кожних и других спољашњих облика рака.
Цхага или Чага

је лековита гљива која се у лабораторијима изучава годинама. Показало се да чага мења имунолошки систем и да има многа, антиканцерогена својства.
Витамин Д
Провера количине витамина Д у крви и његово балансирање може помоћи у превентиви канцерогених обољења и као помоћ у борби против рака. Студија из 2006. године је показала како су ниске количине витамина Д повезане са смањеном стопом преживљавања рака код пацијентикиња које се боре с раком у пост менопаузалном периоду.
Биљни чај Ессиац

Оригинална мешавина чаја је стари рецепт Индијанаца домородаца који се у овој популацији користио стотинама година. Канадска медицинска сестра је од Индијанаца сазнала за њихову чајну рецептуру коју је почела делити с пацијентима који су се борили с раком, након чега су се пацијенти почели невероватно брзо опорављати и лечити. Чај је комбинација неколико антиканцерогених биљака и биљака које чисте тело. Све што пацијенти требају урадити је да узимају овај чај неколико пута на дан.
- Уље лана и млади неисцеђени сир
Др. Јоханна Будwиг, немачка био-хемичарка и лекар је жена која је осмислила природни начин лечења рака с стопом од 90% излечења у периоду од 50 година. Комбинација ланеног уља и младог неисцеђеног сира доноси телу есенцијалне масне киселине и липо-протеине које редуцирају туморе и обнављају здравље.
- Уље Канабиса – Цаннабис сатива субсп. сатива вар. Индица.
Канабиноиди у уљу Канабиса убијају ћелије рака. Тачка! И исто као и други биљни препарати не уништавају здраве ћелије. Постоје бројне научне студије које су потврдиле колико је уље канабиса важно у лечењу многих врста рака, укључујући и рак дојки. – Јод – 85% људске светске популације има премало јода у телу. Пошто се повечава количина и производња естрогена у људским телима која имају мањак јода, морамо обавезно осигурати проверу количине јода у крви. (Како естроген не би створио мутације ћелија и повећао стварање циста и тумора, због тога су сва хормонална контрацепцијска средства изразито канцерогена. Оп. Ур.)
– Мелатонин
Мелатонин је моћан инхибитор стварања ћелија рака. У ствари, лабораторијске студије су показале како мелатонин „успављује“ ћелије рака дојке и смањује њихов раст за 70%. Мелатонин такође спречава негативно деловање естрогена којег у тело уносимо из околине. (Млеко, месо, млечни и месни производи и узгајана риба и морски плодови. Оп. Ур.)
Изданци брокуле

Ово поврће је веома значајно због својих антиканцерогених својстава. Изданци брокуле у себи садрже сулфорофане који не само да убијају ћелије рака већ и заустављају њихов раст и ширење по телу и то за многе врсте рака. Постоје на стотине познатих природних лекова против рака који спасавају безбројне људске животе широм света. Наравно, излечење од рака обавезно обухвата и здравље тела у целини. Промене у ритму и начину живота и прехрамбене навике су есенцијалне за победу над овом болешћу јер је РАК СИМПТОМ, А НЕ УЗРОК!
Ако познајете некога који се бори с раком, молимо Вас да му пружите ове информације јер су му оне можда гласници једине наде за опстанак.
Извор: вестинет.рс



Komentari (0)


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.