Живот после смрти

Бог није створио смрт. Дозволио је смрт, како наша света Црква учи: „да зло не би постало бесконачно“. Од тренутка када започнемо своје постојање, не престајемо да постојимо! Само се мења вид нашег постојања.Свиђало нам се то или не – смрт не постоји. Осуђени смо да будемо бесмртни.

13.10.2015. Аутор:: Пријатељ Божији 6

Бог није створио смрт. Дозволио је смрт, како наша света Црква учи: „да зло не би постало бесконачно“. Од тренутка када започнемо своје постојање, не престајемо да постојимо! Само се мења вид нашег постојања.Свиђало нам се то или не – смрт не постоји. Осуђени смо да будемо бесмртни.Komentari (6)

17.10.2015.

sveštenik

Divno, hvala na ovom videu.

Коментариши

19.10.2015.

Maja

Hvala na video snimku od srca!

Коментариши

25.11.2015.

katarina

pogledala sam film i ostala skoro bez daha.poucne reci i divni saveti.majka mi je umrla 22.oktobra ove godine u 84 godini i za kojom jako zalim i koja mi neizmerno nedostaje.
na kraju filma se spominje da kanon se moze naci linku ispod filma ali ja nista nisam nasla.rado bih molila za moju majku.

Коментариши

28.11.2015.

Gojko Lica Radinovic

Hvala,Od srca!!!

Коментариши

14.05.2016.

Звездан

Слава и хвала милом и драгом Богу за овако предиван и поучан филм. Пишимо ћирилицом браћо и сестре.

Коментариши

12.06.2016.

Слободан

Треба наћи времена, видети, чути, спознати... Богу захвалити и бити радостан због божје воље и божјег решења. У ИМЕ ОЦА И СИНА И СВЕДОХА ДУХА, АМИН! ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ, ПОМИЛУЈ НАС ГРЕШНЕ!

Коментариши


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.