Николић био два сата код патријарха

Председник Србије Томислав Николић провео скоро два сата у разговору са патријархом српским Иринејем и потом изјавио да се нада брзом формирању владе.

04.06.2012. Аутор:: Пријатељ Божији 0

Николић био два сата код патријархаПредседник Србије Томислав Николић провео скоро два сата у разговору са патријархом српским Иринејем и потом изјавио да се нада брзом формирању владе.
Председник Србије Томислав Николић изјавио је вечерас да је ишао код патријарха Иринеја по благослов да најмудрије могуће разговара са својим народом шта чинити и како наставити даље и изразио наду да ће Влада Србије веома брзо бити формирана.
Николић је, после разговора са патријархом Иринејом у Патријаршији, где се задржао око два сата, рекао новинарима да Србија сваким даном губи драгоцено време и да се нада да је ово последња недеља у којој Србија губи време.
Николић је изразио очекивање да ће убрзо код њега доћи "они који имају већину" и да ће бити у могућности да им повери мандат за формирање владе.
Он је истакао да грађани неће имати разумевања за оне који се тим послом баве, а не могу да га ураде.
Председник Србије је казао да је код патријарха дошао по благослов и савет у тешким временима.
"Времена су тешка и савет није на одмет, посебно савет мудрих људи", рекао је Николић и додао да се нада да ће и они који одлучују о томе каква ће влада бити ићи по савет код мудрих људи.
У посети код патријарха недавно је боравио и кандидат за премијера и председник ДС Борис Тадић.
(агенције/МОНДО)Komentari (0)


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.