Породица и Светски поредак

Под паролом демократских права и људских слобода иза којих не стоји ништа друго до брутални тоталитаризам и право на изопаченост, креатори новог светског поретка ударили су на брак и породицу као основну људску заједницу. Антипородична идеологија, уништење природног полног идентитета и сексуализација деце постали су права пошаст, куга трећег миленијума која је закуцала и на наша врата. Како да се заштитимо и сачувамо нашу децу и породице...

07.04.2019. Аутор:: Пријатељ Божији 2

Под паролом демократских права и људских слобода иза којих не стоји ништа друго до брутални тоталитаризам и право на изопаченост, креатори новог светског поретка ударили су на брак и породицу као основну људску заједницу. Антипородична идеологија, уништење природног полног идентитета и сексуализација деце постали су права пошаст, куга трећег миленијума која је закуцала и на наша врата. Како да се заштитимо и сачувамо нашу децу и породице...Komentari (2)

17.07.2020.

Živanka

Породица је нсјважинја треба је чувати ,бити на окупу и разговарати.Велика је отуђеност међу људима најтужније међу децом и родитељима.,није добро да се више не окупљамо бар недељом!!!!! Слава Богу и Мсјци Божијој.Амин

Коментариши

30.09.2018.

Ljubica

Hvala gospodu Bogu i pametnim ljudima da su konacno krenuli u borbu za buducnost i zdravlje nase dece i jednog dana njhovih unuka.
Svi mi treba da doprinosimo ovoj borbi ,svojim dobrim primerom ocuvanja porodice i vaspitanjem koje nije stetno za mlade duse.
Pozdrav od srca.????

Коментариши


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.