Флавијан

Романескна трилогија ''Флавијан'' аутора протојереја Александра Торика плени радозналост јавности али буди и духовно уснуле. Своје утиске о овом делу и његовом аутору, којег је упознао лично, изнео је јеромонах Серафим, настојатељ Свете Тројице у Љубовији, манастира који је добио ауторска права за превођење и дистрибуцију дела Александра Торика.

11.06.2017. Аутор:: Пријатељ Божији 6

Романескна трилогија ''Флавијан'' аутора протојереја Александра Торика плени радозналост јавности али буди и духовно уснуле. Своје утиске о овом делу и његовом аутору, којег је упознао лично, изнео је јеромонах Серафим, настојатељ Свете Тројице у Љубовији, манастира који је добио ауторска права за превођење и дистрибуцију дела Александра Торика. Komentari (6)

11.06.2014.

Миодраг

Драга браћо и сестре, Свима топло препоручујем да прочитају књигу. Када сам прочито књигу променио се цели мој живот.
Хвала Богу и Оцу Серафиму,

Коментариши

17.06.2014.

ivana

Knjiga je fenomenalna,cita se u jednom dahu. Posle citanja,i u meni se nesto promenilo. Spremam se za veliku zivotnu ispovest,koja je inace jako bitna. Sve je objasnjeno u knjizi. Hvala Oce, za ovu knjigu, ne bih znala kako se cisti cela dusa.Slava Gospodu i hvala za za ovakve produhovljene ljude...

Коментариши

19.05.2015.

David

Moze mi neko reci, kako da nabavim tu divnu knjigu?

Коментариши

19.11.2015.

jelenasrbobran

Свима топло препоручијем да прочитају књигу, дотиче се срца. Има три књиге: Флавијан, Флавијан - живот се наставља и Флавијан- успињање.
Ја сам лично поручила Флавијан трилогију преко удружења Флавијан на маил адресу: flavijan@yahoo.com , можете и СМС-ом на 062/242-888.

Коментариши

08.12.2015.

nenadabazovski

Predivna knjiga koja zaista pokazuje iskreno pokajanje jednog coveka i obracenje Hristu.Knjiga daje i veliki primer svestenika koji zeli da bude dobar pastir i kome je stalo da se spasi svaki pojedinac.Slava Gospodu Isusu Hristu sto spasava svakog ko mu iskreno pristupi.Kao sto kaze : Ja stojim na vratima i kucam ako neko cuje moj glas docici knjemu..

Коментариши

16.12.2015.

jelenasrbobran

Драга браћо и сестре, само да вас обавестим, уколико још нисте чули, изашла је и четврта књига Флавијан- Армагедон. Прочитала сам је у једном даху и препоручујем топло. Тема је путовање драгог баћушке по Европи , много занимљивих података и корисних поука. Слава Богу и хвала Александру Торику.

Коментариши


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.