Врање – Премијера филма“Клетва”

Документарни филм “Клетва” премијерно је приказан у недељу, 11. Септембра 2011.године, у Свеправославном центру “Преподобни Јустин ћелијски и врањски” у Врању. Пројекцији филма присуствовао је Његово Преосвештенство Епископ врањски г.Пахомије са свештенством и монаштвом Епархије врањске, као и бројна публика. Филм је, како извештава Радио Искон Православне Епархије врањске, на гледаоце оставио снажан утисак.

15.09.2011. Аутор:: Пријатељ Божији 0

Врање – Премијера филма“Клетва”Премијера документарног филма „Клетва“ приказана је у недељу, 11. септембра 2011. године, у Свеправославном центру „Преподобни Јустин ћелијски и врањски“ у Врању. Пројекцији филма присуствовао је Његово Преосвештенство Епископ врањски Господин Пахомије са свештенством и монаштвом Епархије врањске, као и бројна публика.
Овај документарни филм урађен је у продукцији Фондације Пријатељ Божији, а Врањанци су имали прилике да присуствују премијери захваљујући друштву „Преподобни Јустин ћелијски и врањски“ које је организатор овог догађаја.
Публика је са великом пажњом одгледала филм, реакције су биле позитивне, а филм је оставио снажан утисак на гледаоце.Komentari (0)


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.