Услови донирања


ФОНДАЦИЈА ПРИЈАТЕЉ БОЖИЈИ
FRIEND OF GOD FOUNDATION
Коришћењем нашег сајта и сервиса сагласни сте са општим условима. Такође сте сагласни да се ваше посете нашем сајту, у циљу побољшања корисничког искуства, могу евидентирати путем тзв. колачића (cookies).

ЗАШТИТА ПОДАТАКА
Заштита података наших посетилаца и донатора представља веома важан задатак за нас. У смислу Закона о заштити података (Datenschützgesetz 2000), све информације којима располажемо могу да се користе искључиво у смислу остваривања активности и циљева наше организације.
Податке о нашим донаторима не прослеђујемо трећим лицима нити их користимо у другачије сврхе од оних које су одређене нашим статутом.
У току нашег рада донаторима и другим заинтересованим лицима шаљемо периодичне извештаје о постигнутим резултатима нашег рада, као и извештаје о протоку новца и средстава наших донатора. Овакве информације су по правилу дистрибуиране нашим донаторима и члановима на месечној, кварталној или годишњој основи.
Све информације везане у вези са Вама (посетиоцу односно донатору) можемо на Ваш захтев да избришемо и уклонимо из наше архиве. Ви такође можете у свако доба да нам пошаљете захтев за брисање ваших података и/или престанак добијања даљих информација о нашим активностима.
Приликом објављивања јавних извештаја о нашим донаторима можемо да сакријемо односно анонимизирамо ваше име. У току процесу слања донација дата вам је могућност да изаберете на који начин ће се ваши подаци даље користити. Поред тога, све захтеве у вези за заштитом и брисањем ваших информација можете да нам писменим путем упутите на нашу адресу е-поште info@prijateljboziji.com.

УПЛАТА ДОНАЦИЈА
Донирање средстава нашој организацији могуће је извршити на више начина, укључујући уплату на банковни рачун наше организације и онлајн донацију путем нашег веб сајта. Приликом упућивања онлајн донације, након што унесете износ донације, као и евентуално вашу жељу о донирању конкретних пројеката, бићете прослеђени на безбедне странице у оквиру сајта PayPal - организације која прима и врши обраду плаћања.
Сви подаци које унесете на сајту PayPal-a заштићени су врхунским технологијама, у складу са законима Америке и Европске Уније.

КОНТАКТ ПОДАЦИ PayPal-a
PAYPAL PTE LTD, 5 Temasek Boulevard
#09-01 Suntec Tower Five
Singapore 038985

Телефон: (65) 6510 4501
Веб сајт: www.paypal.com

ОСНОВНИ ПОДАЦИ О ОРГАНИЗАЦИЈИ
FRIEND OF GOG FOUNDATION
70 BORDEN AVENUE SOUTH UNIT 1
KITCHENER
ONTARIO N2G3R5
Телефон: 519571 7033
Е-адреса: info@prijateljboziji.com

ПРАВНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ
Облик организовања: NONPROFIT CHARITY FOUNDATION
Регистрациони број фондације: 1673479
Удружење је регистровано у складу са Законом о фондацијама Канаде
Надзорни орган: Ministry of Consumer i Bisiness Services Ontario
Органи фондацијe - од почетка 2005. године:
Председник и оснивач фондацијe: Mарко Сандаљ

Овде можете преузети званични документ о оснивању фондације

Захваљујемо вам се на учешћу и помоћи и Бог вас благословио.