Крвоточи Крст, сузе на икони Богородице (видео)

У Цркви Светог Андреја у старачком дому у Атини за време читања Акатиста Пресветој Богородици прокрвoточио је Крст, а са иконе Богородице Јерусалимске почеле су да интензивно теку сузе.

21.03.2022. Аутор:: Пријатељ Божији 0

У Цркви Светог Андреја у старачком дому у Атини у петак, 18. мартa 2022. за време читања Акатиста Пресветој Богородици прокрвoточио је Крст, а са иконе Богородице Јерусалимске почеле су да интензивно теку сузе.

Ово није први пут да овде Крст Господњи крвоточи. У априлу 2020. године на Велики четвртак страх је обузео вернике и свештенике због ове појаве. Они који су били сведоци великог чуда – које је трајало до Великог петка – задрхтали су, када су се мрље пурпурне течности појавиле са лица Христовог и потекле до подножја Крста!

Неразјашњену појаву снимио је настојатељ цркве отац Теодорос Григоракис, који је одмах обавестио своје архијерејске старешине. Неки су говорили о знаку повезаном са насилним одвајањем стада од светих тајни због пандемије ковида, а други су сматрали да је то предзнак страшних догађаја, неки су то видели као поруку пуну наде за вернике да сачувају своју веру током овог периода.Komentari (0)


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.