Несвети а свети

Уочи Међународног сајма књига у Београду 2013. излази ново издање књиге на српском језику архимандрита Тихона (Шевкунова) «Несвети а свети». Ова књига је постала велики догађај у духовном и културном животу Русије, а аутор је удостојен мноштва књижевних награда.

09.10.2013. Аутор:: Пријатељ Божији 0

Несвети а светиУочи Међународног сајма књига у Београду 2013. г. излази ново издање књиге архимандрита Тихона (Шевкунова) «Несвети а свети». Ова књига је постала велики догађај у духовном и културном животу Русије, а аутор је удостојен мноштва књижевних награда.
Осим тога, књига „Несвети свети» представља прави бестселер. Њен укупан тираж на руском језику премашује 1,1 милион примерака. Преводи књиге су издати у Грчкој, Србији, Француској, Румунији, САД и другим земљама. У најскорије време очекује се превод књиге на друге језике света.
Прво издање књиге на српском језику које је припремила издавачка кућа «Информатика» представљено је на Међународном сајму књига у Београду у октобру 2012. године и читаоцима се одмах свидело.
Презентација новог српског издања у новом преводу књиге, коју је припремила издавачка кућа «Чувари» биће одржано 18. октобра 2013. године у 19 часова у «Руском дому» у Београду.Komentari (0)


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.