Опљачкан храм Светог Спаса у Шибенику

У ноћи између 6. и 7. марта 2013. г. непознати починиоци су поскидали и однијели бакарне олуке са храма Светог Спаса у Шибенику. Ово је други пут након обнове храма да непознати починиоци краду олуке са овог светог храма.

11.03.2013. Аутор:: Пријатељ Божији 0

Опљачкан храм Светог Спаса у ШибеникуУ ноћи између 6. и 7. марта 2013. г. непознати починиоци су поскидали и однијели бакарне олуке са храма Светог Спаса у Шибенику. Ово је други пут након обнове храма да непознати починиоци краду олуке са овог светог храма. Овај случај, као и многи други када је у питању пљачка и скврнављење православних храмова и гробаља у Епархији далматинској, показује да лоповима и криминалцима ни светиња дома Божијег не значи ништа. Бога се не боје, људи се не стиде, а закон им не стоји на путу. Да им је закон на путу бар један случај би био санкционисан и не би се увек говорило само о материјалној штети, извршеном полицијском увиђају и сачињеном записнику.
О овом догађају обавјештена је и надлежна полицијска управа у Шибенику чији су службеници изашли на терен, обавили увиђај и о томе начинили записник. Надамо се да на томе неће остати, већ да ће непознати починиоци постати познати и бити адекватно санкционисани.Komentari (0)


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.