Отворена Патријаршијска књижара-галерија на Теразијама

Његова светост патријарх српски Иринеј, благословио је почетак рада Патријаршијске књижаре - галерије на Теразијама 22 чиме је она свечано отворена.

20.09.2013. Аутор:: Пријатељ Божији 0

Отворена Патријаршијска књижара-галерија на Теразијама Његова светост патријарх српски Иринеј, благословио је почетак рада Патријаршијске књижаре - галерије на Теразијама 22 чиме је она свечано отворена.
У овој продавници купци ће моћи да се купе, али и реликвијар неопходан за православне обреде као што су крст, кандило, бројанице, чак и одежде али и прехрамбени производ као што су козје млеко и посни слаткиши.
- Ово место корисно је за све. Код нас је обичај да се ништа не почне без благослова, па смо зато данас овде. Радује ме што имамо просторију у којој можемо да изложимо оно што црква има и за шта верни имају потребу да снабдеју своје домове, чувајући се од многих ствари које нам се нуде, а које нису по укусу и стилу Цркве. Све што се овде излаже део је наших свакодневних потреба - рекао је патријарх Иринеј и додао да је захвалан онима који су књижару пројектовали и уредили је са стилом.Komentari (0)


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.