Промироточиле иконе у храму Гроба Господњег у Јерусалиму (видео)

Четири иконе у Храму Гроба Господњег замироточиле су у ноћи 24. маја 2022. године, на дан када Православна Црква прославља успомену на Свете равноапостолне Кирила и Методија. Јерусалимска Патријаршија проучава овај феномен и планира да о томе да званичну оцену и објашњење.

26.05.2022. Аутор:: Пријатељ Божији 3

Мироточење икона у јерусалимском храму Гроба Господњег забележено је у ноћи 24. маја, на дан када Црква прославља спомен Светих Кирила и Методија.

Јерусалимска Патријаршија проучава мироточење четири иконе у храму Гроба Господњег и планира да о томе да званичну оцену и објашњење, јавља Савез православних новинара.

Тренутно се на Интернету већ појавио снимак са мироточивим иконама у цркви Гроба Господњег у Јерусалиму у Светој земљи. Објава са фотографијама објављена је и на разним друштвеним мрежама.

Мироточење четири иконе у капели Лонгина и капели Бичевања забележено је у ноћи 24. маја 2022. године, на дан када Православна Црква прославља успомену на Свете равноапостолне Кирила и Методија, словенских учитеља.

Треба напоменути да су уочи трагичних догађаја у Украјини и почетка потпуних непријатељстава у Донбасу, бројне иконе такође почеле да мироточе . И после неког времена ова мироточења је замењена су крварењем.Komentari (3)

23.06.2022.

Rada Cotric Vranjkovic

" GOSPODE --- UJASNI NAM PUTE. !!! . " ❤❤❤ ---- " HRISTOS PO SREDI NAS. --- JESTE. I. BICE. !!! ." ❤❤❤ --- AMIN .

Коментариши

28.05.2022.

Stanojka

Blago onom ko razume božije poruke!

Коментариши

27.05.2022.

Goxy

Замироточили и проплакала "света браћа" зато што се словени мрзе и убијају, одричу се Христа, Павославља и Словенства. Траже они "црно сунце и свастику".

Коментариши


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.