Против заборава!

Сав приход од продаје најновијег издања информативног и интеграционог часописа "Споји!" намењен је српским вишечланим породицама на Балкану! Главна тема најновијег броја: Шта ћемо оставити у наслеђе будућим генерацијама?!

19.09.2013. Аутор:: Пријатељ Божији 0

Против заборава!Сав приход од продаје најновијег издања информативног и интеграционог часописа "Споји!" намењен је српским вишечланим породицама на Балкану! Главна тема најновијег броја: Шта ћемо оставити у наслеђе будућим генерацијама?! (очување српске културне баштине).
Часопис ''Споји'' покренут је на основу одлуке седнице Управног одбора Српске Православне Омладине Инсбрук - СПО(Ј)И 17. октобра 2010. године и има за циљ да информише српску омладину и остале Србе у Аустрији и окружењу о горећим питањима из области српског језика и писма, српске историје и традиције, српске културе и духовности и да им приближи Србинову светосавску и православну веру, а све са циљем да се тако појача и прошири борба за очување српског националног, културног и духовног идентитета у расејању.
Сваки број часописа ''Споји'' је посвећен специјалној тематици, а поред тога имате могућност да у сваком броју читате о нашим редовним појединачним активностима, као и о активностима које заједно организујемо и спроводимо у саборном духу са нашим братским удружењима.
Овде сте у могућности и да прочитате текстове на немачком или енглеском, који су од великог значаја на интеграционом пољу, као и зато да и остале добронамерне народе са којима делимо туђинску земљу, упознамо са нашим деловањем и тако даље радимо на исправљању искривљеног рама са сликом Србије у свету.
Часопис ''Споји'' представља први српски омладински часопис на тлу Аустрије и Швајцарске и излази два пута годишње (увек о једном од православних празника)!
Сав приход од продаје часописа намењен је хуманитарном раду нашег удружења са којим помажемо српском народу на Косову и Метохији, у Крајини, Републици Српској и Босни, широм Србије и свих српских земаља.
Часопис Споји! можете поручити једноставно путем електронске поште на адреси: цасопис.споји@гмаил.цом или директно на нашим продајним местима!
Више о часопису "Споји!": хттп://www.споји.орг/ср/цасопис-споји.хтмлKomentari (0)


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.