Свети мученици Христодуло и Христодула девојка

ПОСТРАДАШЕ за Христа мачем посечени.

17.12.2020. Аутор:: 0

Свети мученици Христодуло и Христодула девојка ПОСТРАДАШЕ за Христа мачем посечени.