Срби некад и сад

14.11.2020. Аутор:: Пријатељ Божији 6

“Срби некад и сад”, документарни филм Продукције Пријатељ Божији, бави се питањем духовног и моралног стања српског народа. Какви смо некада били, а какви смо данас и како да изађемо из кризе у којој се налазимо…Komentari (6)

26.11.2020.

Mira.

Daj boze dase ostvari vapaj normalnih verujucih srba da konacno dodje sloga jedinstvo srpskog roda dase promeni svet na bolje,pomozi nam boze zadnji minuti su dosli spasi ovaj namuceni narod.

Коментариши

22.11.2020.

Раде

Онај непоменик је нажалост, успео на земљи да преко својих слуга и уз помоћ новца, успостави системе скоро у целом свету, који читаве народе вуку у духовну пропаст и погибао, па тако и наш напаћени народ. Безбожни владари, невладине организације у власништву богатих сатаниста, жута штампа, телевизија са ријалити програмима и филмовима са насиљем и неморалом чине тај систем. Већина људи незна за Бога и живи без Бога, па су нам због тога цркве полупразне а болнице препуне. Прво иде духовна болест због грехова а затим и телесна болест. Боже смилуј нам се и приведи нас покајању и спасењу душа наших.

Коментариши

21.11.2020.

Vladamir

Bogu hvala na Vama sto postojite.

Коментариши

14.11.2020.

Бојан Петковић

Поштовани, хвала вам од срца на дивном и поучном документарном филму. Надам се и верујем, да ће велики број наших људи имати уши да чују и срце да верују. Свако добро од Господа Христа вам желим!

Коментариши

14.11.2020.

Marina

Boz daj da se ujedinimo

Коментариши

14.11.2020.

Миљка

Слава Богу! Напокон! Има много доброг народа који се моли за Христолику Србију-даће Бог да се те миле и сузне молитве ожиле у нама те да кроз веру наново узрастемо Небу. Обожи се, Србље, у славу Божју а на радост нашу!

Коментариши


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.