Устоличење Епископа зворничко-тузланског Хризостома

Част нам је обавијестити благовјерни народ наше Свете Цркве и ширу јавност да ће свечано устоличење Његовог Преосвештенства г. Хризостома у трон епископа зворничко-тузланских бити обављено 13. јула 2013. године у Саборном храму Рођења Пресвете Богородице у Бијељини.

11.07.2013. Аутор:: Пријатељ Божији 0

Устоличење Епископа зворничко-тузланског ХризостомаЧаст нам је обавијестити благовјерни народ наше Свете Цркве и ширу јавност да ће свечано устоличење Његовог Преосвештенства г. Хризостома у трон епископа зворничко-тузланских бити обављено 13. јула 2013. године у Саборном храму Рођења Пресвете Богородице у Бијељини.
Чин устоличења обавиће Његова Светост Патријарх српски г. Иринеј заједно са члановима Светог Архијерејског Синода, а у присуству и највиших званичника Републике Српске, Србије и Босне и Херцеговине.
Света архијерејска Литургија почиње у 9 часова.
У недјељу, 14. јула 2013. године, Епископ зворничко-тузлански г. Хризостом служиће у Саборном храму у Тузли свету архијерејску Литургију, гдје ће бити уведен у трон епископа зворничко-тузланских са почетком у 9,30 часова.Komentari (0)


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.