Срби за Србе

Хуманитарна организација Срби за Србе, средином октобра 2013. прикупила је више од 400.000 евра донација за помоћ угроженој деци широм Балкана. Од 2005. године, под слоганом ''Деца су наша будућност'', организација је помогла више од 350 вишечланих породица и обезбедила неопходну помоћ најугроженијем делу српског народа.

27.10.2013. Аутор:: Пријатељ Божији 0

Срби за СрбеХуманитарна организација Срби за Србе, средином октобра 2013. прикупила је више од 400.000 евра донација за помоћ угроженој деци широм Балкана. Од 2005. године, под слоганом ''Деца су наша будућност'', организација је помогла више од 350 вишечланих породица и обезбедила неопходну помоћ најугроженијем делу српског народа. Такође, званични сајт организације (www.србизасрбе.орг) забележио је више од пет милиона посета!
Захваљујући званичним огранцима организације у Србији, Републици Српској, Аустрији, Швајцарској и Сједињеним Америчким Државама као и великом броју донатора и пријатеља организације широм света, ''Срби за Србе'' су прикупили неопходна средства и обезбедили многим породицама сигуран кров над главом изградњом и доградњом десетина кућа.
Поред тога, обезбеђена је велика помоћ у виду фрижидера, шпорета, замрзивача и другог основног покућства, изграђен је и опремљен велики број купатила, опремљене су дечије собе новим креветима, плакарима, столовима, компјутерима, играчкама и чколским прибором. Такође, организација је обезбедила велику помоћ сеоским породицама у виду трактора, пластеника, фреза, крава, оваца и коза како би својим радом стекли могућност да обезбеде основне животне потребштине за своју децу.
Оно што ову хуманитарну организацију издваја од других јесте транспарентан начин рада и велики број донатора који са релативно скромним донацијама на месечном нивоу учествују у добротворним акцијама помоћи угроженим породицама. На свом званичном сајту (ввв.србизасрбе.орг) и друштвеним мрежама фејсбук (www.фацебоок.цом/србизасрбе) и твитер (www.тwиттер.цом/србизасрбе), организација свакодневно објављује листе донатора као и увид у тренутно стање на свим банковним рачунима, што представља јединствен пример у раду хуманитарних и невладиних организација у Србији.
''Срби за Србе'' ће наставити да вредно раде на добробит угрожених српских породица широм Балкана како би неопходна хуманитарна помоћ стигла до што већег броја деце.
Деца су наша будућност!
Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ



Komentari (0)


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.