У Јерусалиму нестао руски свештеник

Прес-служба полиције Јерусалима је потврдила чињеницу да је нестао 47-годишњи свештеник из Нижњег Новгорода Василије Варламов, свештеник Строгановске цркве Нижегородске епархије. Истрагу отежава то што код њега нема ни телефона, ни кредитне картице.

24.08.2013. Аутор:: Пријатељ Божији 0

У Јерусалиму нестао руски свештеникПрес-служба полиције Јерусалима је потврдила чињеницу да је нестао 47-годишњи свештеник из Нижњег Новгорода Василије Варламов, свештеник Строгановске цркве Нижегородске епархије. Истрагу отежава то што код њега нема ни телефона, ни кредитне картице.
Ујутру 18 августа, прије доручка отац Василије у цивилној одјећи је кренуо да прошета, након чега га нико више није видио, испричала је пријатељица Варламових, а саопштава „Комсомолска правда“.
Отац Василије је дошао у Свету Земљу са женом Ином и ћерком Прасковијом на поклоњење светињама. То је иначе њихова прва посјета Јерусалиму.
22. августа, ходочасници из његове групе вратили су се са путовања, а супруга и ћерка свештеника су остале у Јерусалиму да наставе потрагу.
Извор: православие.ру



Komentari (0)


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.