Дозволите Богу да сања у вама

Осим лепих жеља, које упућујемо ових дана, морамо схватити да ниједно време неће бити боље ако се ми сами у партнерству са Богом не боримо за њега. Живот је поклон који морамо узети, отворити се и уживати.

10.01.2022. Аутор:: Пријатељ Божији 5

Бог нас је створио да будемо радосни. Можда у овој фази живота радост нема спокој у нашим уснама и срцима, али кап по кап полако испуњава реку која неће закаснити да нас поведе у загрљај мора. Радост Божија вечно ће се ширити у нашим бићима. Почните од сада да окусите оно од чега ћете живети заувек.

Немојте се разочарати ако је прохујало време оставило ране на нашем телу и души. Ништа неће трајати заувек. Оно што није урађено јуче, може се урадити данас, а оно што нисте урадили пре, можете сутра. Само се немојте разочарати. Ако ипак изгубите наду, уздигните се поново. Не дозволите да вам безнађе трује живот. Очај је пакао, а ми смо рођени за рај. Подигните главу и реците - могу, желим и заслужујем најбоље. Бог ми је подарио најбоље и ја заслужујем то.

Немојте се плашити да рушите уверења, перцепције и стереотипе који вам скраћују живот и даве душу. Мртве ствари нису вредне живљења, васкрсните их.

Запамтите, велике промене долазе после великих катастрофа. Уништите оно што ротира у вама и отворите прозор за свеж ваздух. Свети Дух воли много оне који желе промене и преображаје у својим животима. Сарађујте са њим и градите нове снове. Дозволите Богу да сања у вама, Он верује у вас чак и када га се одрекнете.

Али, чак и да пођемо од претпоставке да се неке ствари не могу променити, иако сте покушавали много пута, немојте одустати, будите поносни што сте се борили и прихватите да их не можете променити. Ово је такође велика победа.

Још много срећних дана, добрих и благословених, и нека свима нама Исус улепша живот.

о. Пападопулос
Извор: zivereci.comKomentari (5)

14.01.2022.

Dragan

Slava Bogu.

Коментариши

11.01.2022.

Verica

Hvala Bog je uvek samnom.

Коментариши

11.01.2022.

Гордана

Хвала Господу на небесима, праве речи у право време. Хвала бесконачно!

Коментариши

10.01.2022.

alena

procitaj mnogo je poucno

Коментариши

10.01.2022.

Svetlana

Veliko HVALA!

Коментариши


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.