Жиг антихриста

Ушли смо у један веома чудан период, који се са сигурношћу може окарактерисати као почетак последњих времена. Ово је период у коме ће и изабрани бити обманути, као што то каже Свето Писмо. Потребно је да нас Дух Свети све просветли, да разумемо лукавство сатанино и да останемо верни Господу нашему Исусу Христу, истинском Месији (спаситељу) света. Ово је порука старца, архимандрита Елпидија (Вајанакиса) у интервју објављеном на сајту „Капи духовне росе“ еладске православне цркве.

04.01.2021. Аутор:: Пријатељ Божији 2

Оче, много се пише о жигу и микро чипу који ће људи морати да имају на телу у време антихриста. Шта ви кажете на ову тему, која се тиче свих нас?

Људско тело је једна од највеличанственијих чуда Божијег стварања. Могу да кажем, да је јединствено у целој Божијој творевини. Бог је дакле, желео да наше тело, у које је поставио бесмртну нашу душу, буде Његов Лични Храм, да га одатле сви ми, деца Његова, прослављамо као цара Бога Оца. Свето Писмо каже да смо ми ''храм Бога живога''. Сатана не може да загосподари душом ни једног човека ако претходно не загосподари његовим телом. Зато покушава на хиљаду начина да загади тело наше, да би коначно он био ''храм Божији'' и да на тај начин њиме влада.

До сада је сатана покушавао да влада човеком користећи људске слабости. Тако је учинио човека склоним многим и различитим гресима, као што су неморал, наркотици, убиство, магија и многим другима. Међутим, сваки пут, када се човек покаје за своје грехе и када му Бог опрости, уништавају се његове (сатанине) везе и планови. Онда је сатана тражио неки други начин којим би могао у потпуности да контролише храм човеков, да може да усмерава, да контролише, да влада боље мислима, жељама и осећањима човека. Нажалост нашао је начин. Са вештачком интелигенцијом компјутера и низом конкретних и специјалних вакцина, ће интервенисати на ланац генетског кода човека, ДНК и промениће га. Тако ће мутирани људски ДНК, уместо да делује према Божанској Интелигенцији, како га је Бог створио, деловати у складу са инструкцијама вештачке интелигенције, којом ће да руководи штаб антихриста.

Наравно, да би боље контролисао сваког човека појединачно, неки делови кода модификованог људског ДНК ће бити саставни део неопходне базе, да би се створио идентитет, искључиви идентитет, са једним личним бројем, који је јединствен за сваког човека. Овај лични број на ДНК сваког човека ће бити неизбрисив, трајан и непоништив. Овај број човека, са бројем 666 који му претходи, ће да региструје коме припада овај човек, и биће похрањен у централни антихристов компјутер, чувену ''Звер'', са којим ће бити повезани сви остали компјутери сатанистичке антихристове државе.

Да би сви ови компјутери могли лако да читају овај човеков број, направиће се једна пречица (сличица – икона), на видљивим деловима људског тела, на челу и руци. Свака људска делатност, као што је штедња, куповина, продаја и уопште свака активност, биће апсолутно контролисана и зависна од конкретног људског броја. То ће бити његов званични идентитет. Без овог броја, човек једноставно неће да постоји. Дакле, сатанин план, у првој фази, је да претвори људско тело у један мобилни примопредајник, баш као што је мобилни телефон, да може лако да њиме влада.

На који начин ће се десити претварање човека у мобилни примопредајник ''један мобилни телефон''?

Да би неко саградио кућу потребне су две ствари, материјал који ће се користити за градњу и одговарајући техничари који ће радити на изградњи и усавршавању куће.
Што се тиче материјала, потребног за изградњу новог модификованог људског ДНК, постарао се сатана да га прикупи полако и покварено (лукаво), постепено у људском телу. Унео га је у наш организам преко онога што једемо, пијемо и дишемо, које је претходно загађено са различитим оку невидљивим материјама, високе нанотехнологије. У наставку, са низом од седам посебних специјализованих вакцина, које ће имати улогу седам специјализованих техника које ће да направе нови модификовани људски ДНК, са материјалима који већ постоје у људском организму.

Циљ ових седам вакцина је да ослабе и на крају да откажу (пониште) могућност човека да буде, кроз седам дарова Духа Светога, ''храм Божији''. Најзначајнија од ових седам вакцина је седма. Седма вакцина ће бити крунски резултат нано технологије, јер ће са њом да се унесе, без могућности поништења коначни мутирани људски ДНК, податак (авет) који ће се припојити људском коду на коме ће писати број – печат сваког човека. Треба да поновим, да ће поновно успостављање људског ДНК у првобитно стање бити немогуће, зато ће они који узму сатанин ''печат'', бити доживотно везани најразорнијом одлуком за своје постојање.

Овај број неће бити нешто видљиво што може да се уклони из људског тела, него нешто невидљиво што је једно са људским ДНК, дакле његов сопствени живот.
Потом ће овој бити повезан са једним супер рачунаром, чувеном ''Звери'', којим ће руковати лично антихрист и његови, који ће имати апсолутну власт.
Уз помоћ вештачке интелигенције, која ће се развити до тог нивоа, да ће јој се људи клањати (обоготворити је), моћи ће антихрист и његов демонски штаб да контролише, да влада и да усмерава мисли, одлуке, жеље и осећања сваког човека.
Сваки облик другачијег размишљања и реаговања биће препознат од стране вештачке интелигенције ''Звери'' и демонског штаба, који ће донети одлуку о смрти или, у бољем случају, до гашења (брисања) одређеног људског примопредајника.

Ко су они који ће помоћи сатани да оствари план да уништи човека?

Луцифер је током последњих година успео да, на кључна места светске моћи, дакле у политици, науци и религији, постави много својих посвећеника, сатанизованих људи. Тако може Луцифер да влада:

1. Политиком – преко банака које контролишу новац и одређују политичке одлуке.

2. Науком – преко сатанизованих научника, који праве оружја контаминирана вирусима и друге сатанске направе да униште човека и Божију творевину

3. Религијом – преко подређених верских вођа, које је полако на превару поставио на водећа црквена места. Исте ове верске вође су спремне да се покоре, да примене и подстакну лако и без супротстављања, антихристове планове и законе (законодавство) његово. Наравно, само они могу лако, са изговором врлине ''послушности'' да повуку (заведу) народне масе, као вође и ''пастири'' њихови.

Једно од најважнијих дела Луцифера ће бити притисак на све верске вође да се уједине зарад тобожњег светског мира и љубави, у једну светску религиозну заједницу ''Светску Цркву''. Тако ће антихрист да би стекао поверење и био прихваћен у хришћанском свету да користи, како то каже Јованово Откровење, као свог сарадника лажног пророка, сатанизованог човека који ће у том периоду да води Светску Цркву. Овај, као црквени вођа, ће да покуша да изврши притисак на све хришћане, да коначно прихвате жиг такозваног правог ''Христа'', дакле антихриста.

Све ово је већ почело?

Да, али још увек се налазимо у првој фази. Сада смо у експерименталној фази вакцина. Пре појаве тих седам посебних и специјализованих вакцина, које ће изградити нови мутирани људски ДНК, једна серија експерименталних вакцина ће да се испроба на милионима људи са неконтролисаним и опасним нежељеним дејствима. Неке од њих, пошто ће интервенисати на ланцу генетског кода људског ДНК, ће проузроковати природну самоодбрану ДНК, што ће имати за последицу појаву нових снажних болести. Ове болести ће бити дуги временски период неизлечиве. Лекари неће моћи лако да пронађу лек за ове болести, што ће резултирати милионима умрлих људи.

Пре коначног печата, који ће бити на људском ДНК, учиниће се један глобални покушај да сви људи добију један лични број. Овај број неће бити стварни печат, него једна уводна фаза, која треба да сроди (зближи) човека са коначном ознаком – печатом. Овај број ће у почетку да буде уписан у карте и остале правне документе, а у наставку, да би био функционалнији у државним службама, дакле да би се лакше проналазио и читао преко компјутера техничких служби, постаће дигиталан. Тако ће, дакле, све државе да дају свим својим грађанима један лични број, са којим ће моћи да завршавају све своје потребне активности, које се тичу, било њихових односа са државом, као што су личне карте, порези и друго, било преживљавања, као што су продаје или куповине.

У наставку, уз помоћ вештачке интелигенције, сви бројеви ових људи ће бити повезани са једним централним светским суперкомпјутером, ''Звери''. Тако ће у ''Звери'' бити похрањени и убележени сви људи на свету, са свим њиховим личним подацима. Као изговор за овај светски подухват, рећи ће целом свету да је то једини начин да се осигура светски мир и спречи све нелегалне и терористичке акције. Међутим, њихов даљи циљ и намера је да знају и контролишу у потпуности цело човечанство, које ће требати да пређе у следећу и коначну фазу завршног ''печаћења'' са којим ће антихрист знати све своје држављане.

Како можемо ми хришћани да реагујемо на све ово? Да ли постоји неки противотров који може да неутралише снагу ових сатанских направа?

Дани који живимо су заиста лукави (зли). Пробе да направе нови мутирани људски ДНК су већ почеле. Вештачка интелигенција напредује пуном брзином и људи занемарују (не маре) или желе да занемаре и да буду равнодушни за ово што се дешава. Луцифер је успео да убеди људе да се стара за њихово здравље, да би лако прихватили његов експеримент.

Наш је избор да ли ћемо од нас самих да направимо Храм Божији или храм сатанин. Од нас зависи да ли ћемо остати уједињени са Богом Оцем, као његова деца, или ћемо отићи далеко од њега и придужити се Луциферовом логору. Ми смо слободни да изаберемо, али и да сносимо последице наших одлука. Ми који изаберемо да останемо верни Христу и Његовој Светој Цркви, треба да будемо спремни да подигнемо крст исповедништва, чак и мучеништва. Наша епоха ће бити обележена највећим светитељима Цркве.

Што се тиче свих оних материја високе нанотехнологије које се на превару и у нашем незнању уносе у наше тело као сатански отров, са овим што једемо, пијемо и удишемо да би нас заразили, треба да нагласим да постоји противотров.
Као што сваки отров има противотров, тако и за ово наша света Црква има одговарајући противотров. Проблем, међутим, са противотровима које Црква поседује је тај што су они условљени са два основна елемента од стране људи, да би могли да активирају своју моћ. Претпостављају ''веру'' и ''поверење'' у Бога, што се међутим не налази лако данас код хришћана.

Као основни противотров, који предлаже наша Црква је Свето Причешће, дакле сам Христос. Снага ових опасних материја високе нанотехнологије неутралише се Светим Причешћем, које не делује само терапеутски, него предупређујуће (спречавајуће), јер неће омогућити вештачкој интелигенцији да интервенише на ланцу људског ДНК, да ''уреже'' (гравира, обележи) и да прави промене почетних (принципијелних) елемената које је Божија интелигенција са премудрошћу одредила. У случају Светог Причешћа интервентна моћ Светог Духа је свеобухватна (очишћујућа), да се очува Божија воља.

Снажан противотров је такође и освећена вода, нарочито Богојављенска, зато што не дозвољава сатани и њиме контролисаној вештачкој интелигенцији да спроведе до краја своје планове и дела.

Знак Светог Крста је одувек био велики страх демона. Мноштво сведочанстава има Црква наша, нарочито из живота наших светих, када је Свети Крст поништавао снагу отрова које су давали мученицима да би умрли. Када су они чинили знак Крста, отров је губио снагу и није могао да проузрокује смрт светих мученика. Наравно, не треба да заборавимо да су ови свети хришћани имали дубоку веру и велику љубав према Христу нашем, пошто су зарад Њега остављали све, да не би издали или се одрекли Христа.

Свакодневна молитва Богу, нарочито Светом Духу, када је са дубоким покајањем и смирењем за грешке наше, али и Божанска љубав у нашим срцима према Богу Оцу, је такође веома снажан лек против сваког сатанског напада. Искрена (срдачна) молитва много привлачи Божију Благодат и ствара једну Божанску заштиту око тела и душе човека који се моли. Ово Божанско заштитно свеоружје спречава сваки облик сатанске комуникације којим покушава да нападне људско тело и душу, снажном духовном интервенцијом, коју изазива. Али једна важна и значајна моћ свете молитве је да просветли ум смиреног човека, да му открије благодаћу Духа Светога, истинитост његових закључака, али и догађаја који ће се десити.

Ова страшна (огромна) моћ молитве да открије оном ко се моли истину, ће се показати као веома значајна помоћ хришћанима последњих времена, када ће антихрист и његове присталице владати свуда. Вера у Бога, човеку просвећеном Духом светим, ће омогућити да осети и у многим случајевима чак и да види истину у сваком човеку, да ли је Божији или сатанин.

Ово ће помоћи многим побожним хришћанима да разликују ко су духовне вође Цркве који следе истинитог Христа, а који антихриста. У Цркви ће се одвојити жито од кукоља и откриће се недостојне црквене вође, али и свети црквени оци и учитељи, да знају хришћани коме треба да верују и да га следе, а коме не.

Слама ће бити црквено вођство ''Светске Цркве'', која ће припадати антихристу и којом ће управљати (владати) пријатељ и сарадник његов лажни пророк, како наводи Јованова Апокалипса. Жито ће чинити свети црквени мужеви који ће руководити ''катакомбну Цркву'' последњих времена. Молитвени хришћани ће Божијим откровењем да препознају који су жито, а који кукољ, да знају који су свети оци и учитељи и којима ће веровати и следити их.

Колико је близу све ово што сте нам тако детаљно описали?

Све је ово већ почело и достићи ће врхунац у веома блиској будућности. Сатани се, наравно, жури да преузме узде светске моћи, преко сопственог сина антихриста. Зато покреће подмукло, са много препредености и прикривено, људе на свим нивоима власти, да би у што скорије време постао ''Светски Вођа''. Бог, међутим, још неко кратко време, неће то дозволити, зато што људи не знају сву истину, да би могли сами слободно да изаберу коме ће веровати и кога ће следити.

Велика Божија самилост према човеку, која не жели да се ниједна људска душа изгуби у мраку ада и пакла, ће допустити да се десе три велика догађаја који ће помоћи целом свету, прво да се забрине (размисли) и после да слободно одлучи о најважнијем избору у историји човечанства.

Један догађај је у вези са овим што ће да се дешава од сада па на даље са здрављем људи, које ће трпети сталне многоструке разарајуће интервенције неких експерименталних фармацеутских производа који ће обећавати живот и здравље, али ће проузроковати мноштво нежељених ефеката, чак и смрт. Други догађај је у вези са незадрживом жељом неких сатанистичких вођа, који ће у покушају да владају целим светом, проузроковати светски сукоб са неизмерним (несагледивим) светским разарањима. Трећи догађај је побуна саме природе у сатанократорским хришћанским државама, али и у целом свету, која реагује на истинитог Бога, као последњи покушај зауздане (узјахане) природе да пробуди, од сатане хипнотисаног, човека, како би се пресабрао, покајао и зауставио своје надолазеће уништење.

Укратко могу да кажем да: Један ланац од великих природних катастрофа ће да промени саму структуру земље, док ће утвара глади, жеђи, болести и очајања да осенчи целу планету. Дакле, ако човек размисли и схвати своју грешку, све ово што се дешава, одмах ће да се промени на боље и заустави се разарајући правац човека лично и саме природе. Међутим, ако настави у свом егоистичном правцу и остави сатану да буде главни и његов бог и добровољно прихвати обележје и жиг сатанин, тада ће још већи и страшнији разарајући догађаји у целом свету да се дешавају, узрокујући смрт небројених људи. Ови страшни догађаји у целом свету спомињу се у Откровењу светог Јована.

Ко је коначно тај антихрист, који ће да омете (узнемири) живот целог света?

То је сатанин син, кога ће родити једна жена у односу са Луцифером лично, у једној сатанској сеанси. У почетку ће да живи тајно и усмераваће њему посвећене светске владаре које је сам довео на власт. У одговарајућем тренутку ће се уздићи на политичку власт. Шарм његових сатанских мисли и говорничких способности и наметање свим владарима и народима света, биће тако снажан да ће шармирати целу планету.

Као први поступак који ће оставити велики утисак, биће то што ће антихрист да заустави све ратове, које је до сада у тајности водио. Биће проглашен ''принцом мира'', и сви владари држава ће му предати власт над својим народима. Од тог тренутка, па на даље антихрист ће да влада са апсолутном влашћу свуда и уз помоћ вештачке интелигенције ће да контролише све и свакога. Уз помоћ демона и вештачке интелигенције и различитих вештачких веродостојних (убедљивих) "чуда" , успеће да убеди цео свет да је он бог. Да је он истински Христос, који је дошао на свет да спасе све људе. Светска црква којом ће већ владати његов лични пријатељ и сатанизовани мушкарац, лажни пророк, ће да га прихвати као божијег човека, као пророка и спаситеља света. Тада ће бити званично оспорено да је Исус Христос истински Месија и овај назив (Месија) ће бити приписан антихристу.

Тада ће велики и немилосрдни прогон истинитог Христа и хришћана достићи врхунац. Све религије света ће препознати његове натприродне моћи и прихватити га као спасиоца и њиховог бога, зато ће прихватити својом вољом да приме сатански печат, са којим ће оснажити вечну веру и послушност према њему.

Међутим, прави хришћани, који остану, уз Божију помоћ, верни једном истинитом Сину Божијем, Господу нашем Исусу Христу, неће прихватити овај жиг, чак и ако буде потребно да дају и свој живот. Због ове њихове вере Бог ће на чудесан начин интервенисати, да их заштити и да им да оно што је неопходно за њихово преживљавање. Хришћани ове епохе ће снагу добијати уз помоћ Духа Светога, проучавањем Светог Писма, Светог Причешћа и молитава светих духовних отаца.

Због тога ће антихрист и његове присталице (следбеници) да заратују на ове три моћи. Покушаће да поново напишу Свето Писмо, како њима одговара. Прогониће из безначајних разлога тадашње побожне духовне оце, који ће им се супротстављати. Бориће се (полемисати) против Светог Причешћа на сваки начин, да га не би људи примали, до тренутка када ће га коначно укинути, као и све остале тајне Цркве.

Снажну (страшну) снагу Светог Причешћа веома добро познаје Луцифер и његови демони. Зна да све док се служи у светој Цркви и док људи са побожношћу примају Свето Причешће, он и његови демонски планови неће успешно напредовати, и он неће моћи да дође као светски владар и месија.

Знак његовог доласка биће укидање Светог Причешћа. Из тог разлога од сада па на даље, гледаћемо и живећемо сви велики и страшни рат који је започео Луцифер против Светог Причешћа, преко својих политичара, научника и увучених (заведених) нажалост, црквених вођа.

За почетак, незаразиви Христос у Светом Причешћу ће бити оптужен од стране политичара и научника, да може да зарази и да пренесе болести на народ. Потврда ових сатанских оптужби преко снисхођења маловерних свештеника (јереја) ће значити званични почетак великог прогона Христа и Његове свете Цркве.

Промена начина причешћивања хришћана је други светогрдни корак против Светог Причешћа и превођење Светог Причешћа у чврсти облик ће представљати трећи сатански напад (напор) духова таме.

Последњи и најјачи напад на Свето Причешће, пре његове коначне обуставе, која ће бити са појавом антихриста, ће бити то што ће се оспорити да је Свето Причешће крв и тело Христово, него ће се сматрати његовом заменом.

Ушли смо, дете моје, у један веома чудан период, који са сигурношћу могу да окарактеришем као почетак последњих времена. Ово је период у коме ће и изабрани бити обманути, као што то каже Свето Писмо. Желим да нас Дух Свети све просветли, да разумемо лукавство сатанино и да останемо верни Господу нашему Исусу Христу, истинском Месији (спаситељу) света.

Извор: pnevmatikesdrosostalides.blogspot.comKomentari (2)

03.02.2023.

Вера

Борба између Бога његових познатих противника траје од постанка света до дана данашњих. Добра и његове супротности: Званично Легитимно Одстрањено такођер! Духовна борба се води на једном веома високом нивоу али невидљивом. Са вером у Неба Мајке пророде и рода људског Творца допринос просветљених људских бића неутрализацији Божијих противника и победи Добра је од историјског и планетарног значаја! Ова битка се води Мислима Речима вибрацијом фреквенцијом енергијом њудскиг гласа који чуда ствара Делима далеко од очију јавности! Тиха Вода Брег Рони!

Коментариши

04.01.2021.

Здравко Вокић

Годинама са дубоким поштповањем пратим Ваш сајт. Све ово вријеме сте испоштовали принцип да човјек треба да тежи ка богопознању, а не ка познању зла. Овај чланак ће сигурно изазвати интерес и одобравање многих, али лично га видим као кораз уназад.

Коментариши


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.