Земља живих у долини мртвих

У Србији је регистровано 170 хиљада наркомана. Процењује се да их је много више с обзиром да један зависник, у току свог века, направи 10 до 12 нових. Филм „Земља живих у долини мртвих", не само да се бави овим проблемом пандемијских размера, већ, указује и на солуцију за његово решење. Погледајте о чему је реч!

22.03.2022. Аутор:: Пријатељ Божији 4

У Србији је регистровано 170 хиљада наркомана. Процењује се да их је много више с обзиром да један зависник, у току свог века, направи 10 до 12 нових. Филм „Земља живих у долини мртвих", не само да се бави овим проблемом пандемијских размера, већ, указује и на солуцију за његово решење. Погледајте о чему је реч!Komentari (4)

07.06.2021.

Marko

Veliki udeo u tome je svakako sila Gospodnja, bez koje ni pedalj ne bi mogle krenuti na putu ovog podviga. Slažem se da je velika hrabrost pojaviti se u javnosti sa ovakvom etiketom, ali ona ipak stoji samo na početku priče, dokje kraj opčinjen ljubavlju Gospodnjom, tako da će pre biti to motiv što je neko rešio da svoju muku podeli sa drugima a time iskaže otvorenu i ponosnu zahvalnost Onom ko je za to zaslužan :) ... Po strani što će ovo tek proširiti uticaj na ostale da i sami krenu ovim putem ka svom spasenju

Коментариши

07.06.2021.

Славица

Господ им помогао у тешкој борби! Зло треба сасећи у корену,тражити од економско тигра да открије ко су јовањице и јовањичари који нашој омладини продају дрогу и опијате?Риба је одувек смрдела од главе.

Коментариши

02.10.2014.

stankovic.igor

Свака им част што су се преобразиле и на томе што су се приказале пред камерама! Показале су се ипак као величине.

Коментариши

02.02.2015.

анастасија

Заиста велика храброст и велика је њихова борба Ѓоспод и сви свети да их укрепи у свему а свима као пример да буду и тако и да остане до краја 'даће Бог !

Коментариши


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.