"Клетва"

Документарни филм „Клетва“ је својеврсна ретроспектива зла, па чак и више, с обзиром да открива његов узрок и илуструје последице очите у животу, како појединаца и породица, тако државе и целокупног човечанства. Он се бави снагом људског ума, јачином ријечи, изговорене или неизговорене, те духовном силом којом је обдарен човјек да може пренети на своју околину добро или зло, зависно од избора. А изборе и одлуке доносимо свакодневно...

01.04.2019. Аутор:: Пријатељ Божији 3

Документарни филм „Клетва“ је својеврсна ретроспектива зла, па чак и више, с обзиром да открива његов узрок и илуструје последице очите у животу, како појединаца и породица, тако државе и целокупног човечанства. Он се бави снагом људског ума, јачином ријечи, изговорене или неизговорене, те духовном силом којом је обдарен човјек да може пренети на своју околину добро или зло, зависно од избора. А изборе и одлуке доносимо свакодневно...Komentari (3)

16.03.2015.

Nataša

Poučan film! Uvek mi bude puno srce dok slušam dr-a Miloša Vesina... Njegove besede okrepljuju dušu.
Hvala administratorima na odličnom sajtu!
Svako dobro od Gospoda želim!

Коментариши

22.05.2015.

bosko-bozic

Jedan od najboljih i najpoucinijih dokomentaraca koje sam odgledao. Ovaj i "Srbi narod koji nestaje"...svaka cast ljudima koji ih napravise i svako dobro vam zelim! Da vas cuva Bog i da ste zivi i zdravi jos godina 100 :)

Коментариши

06.11.2016.

Игор Станковић

Молим Вас поставите енглески превод на ваше филмове!

Коментариши


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.