Куда иде наша омладина

Само је један пут животни на који човек може ступити идући ка своме циљу. Ако то није пут живота, онда то свакако мора бити пут смрти. На један или други пут човек ступа од детињства а почетна станица на том путу јесте породица. Видимо и знамо у каквом свету живимо, али, куда идемо? Зато, последњи је тренутак да све снаге ставимо у службу оздрављења породице и њеног јачања, јер без здраве породице нема здраве личности а самим тим ни здраве Србије. Књига "Куда иде наша омладина" ауторке Биљане Спасић, управо то и сугерише.

11.06.2014. Аутор:: Пријатељ Божији 4

Само је један пут животни на који човек може ступити идући ка своме циљу. Ако то није пут живота, онда то свакако мора бити пут смрти. На један или други пут човек ступа од детињства а почетна станица на том путу јесте породица. Видимо и знамо у каквом свету живимо, али, куда идемо? Зато, последњи је тренутак да све снаге ставимо у службу оздрављења породице и њеног јачања, јер без здраве породице нема здраве личности а самим тим ни здраве Србије. Књига "Куда иде наша омладина" ауторке Биљане Спасић, управо то и сугерише.Komentari (4)

21.06.2014.

Драган

Помаже Бог ! Прво да похвалим сајт а сад да дам једну "замјерку". Само се спомиње Србија. Спомените и Републику Српску и ми смо Срби. Већи од србијанаца.

Коментариши

19.09.2014.

Boris

Nije problem odlazak u dijasporu, problem je naša sklonost brzoj asimilaciji, a sa takvom navikom ni u Srbiji nećemo opstati. Moje mišljenje je da bi se po tom pitanju trebali ugledati na jevrejski narod. Puno pozdrava i mnogo uspjeha u daljem radu vam želim, i dobro je da se bavimo ovakvim temama.

Коментариши

26.09.2014.

Vlado

Svaka pohvala za autorku knjige.Deca nisu kriva, krivi su zakoni. Ovo neko od autoriteta treba da govori državnom vrhu a posle deci. Situacija kod nas je sledeća:''Žene su trudne biće svežih vojnika.Predivna slika, predivna slika''.

Коментариши

11.10.2014.

Хаџи Жарко Макић

Само желим,да вам пожелим свако добро,од Господа,,,,и наставите тако,уз Божију помоћ,и даље на корист нас свију,,,,с,Богом,,,,

Коментариши


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.