Милица проходала

У читавој историји човечанства није било ни једног тренутка када Бог није изливао своју доброту и благодат на људе који страдају, пате, болују... Тако и данас у ери високе науке и технологије, особито медицине, Отац небески не престаје да исцељује и дарује радост оздрављења онима који од Њега траже. Али, ту су и Његови свети који пред Њим предстоје за наше потребе. Међу њима и чудотворни свети Нектарије Егински.

24.06.2016. Аутор:: Пријатељ Божији 3

Милица Мишковић, ћерка Јована Мишковића, радника Колубарског округа у Ваљеву, чудесно је исцељена. На молитве светог Нектарија устала је из колица и сада нормално хода, а иначе је боловала од мултиплекс склерозе.

Порука коју ми је Јован послао на Фејсбук страницу „Свети Нектарије Егински“ гласи: Слава ти и милост Свети Нектарије, у име моје и име мог детета! Хоћу овде да посведочим славу твоју. Сликом мог детета коју је отац Ненад положио на твоје свете мошти, мојим молитвеним писмом, твојом светом иконом и уљем које ми је отац Ненад донео са Егине – моја ћерка је устала из колица и самостално се креће. Зато слава теби, свече Божји, слава Богу који те прослави и дарова нама грешнима да нас лечиш и спасаваш. Амин!

Забележио: Протојереј-ставрофор Ненад Андрић

Напомена:
Више сведочанстава о исцељењима молитвама светог Нектарија можете погледати у документарном филму Продукције ''Пријатељ Божији'' - ''Јастуче светог Нектарија'' на следећем линку: http://www.prijateljboziji.com/_Jastuce-Svetog-Nektarija/23136.htmlKomentari (3)

25.06.2016.

Vladimir

Bogu hvala razumim kako we osjeca posto I ja imam multiple s

Коментариши

25.06.2016.

nena

таква је мултипла склероза, некад устанеш , некад легнеш, чудна болест...има људи који су лежали по 3 године, па устали...

Коментариши

10.07.2016.

predrag

Slava svima svetima,u sve vjekove!

Коментариши


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.