Промироточила икона пресвете Богородице у Бару

Икона Пресвете Богородице у Храму Светога Јована Владимира у Бару почела је да мироточи, сазнаје и фотографијама документује портал Српско уједињење.

09.10.2019. Аутор:: Пријатељ Божији 0

Теолог Српске православне цркве, који је дао информацију о овом чуду, тврди да је сваки случај мироточења иконе Мајке Божије, без изузетка, реакција на људске грехове:

фото: srpskoujedinjenje.com

''Богородица, Христова мајка, мајка је свих људи. Она према свим људима има универзални мајчински и заштитнички однос. Зато је најјача молитва управо њој. Свака молитва Богородици иде директно пред Господа Исуса Христа. Када икона Мајке Божије мироточи, порука је јасна: треба да се као појединци и као колектив замислимо над оним што чинимо или над оним што се чини у наше име.''

Портал Српско уједињење подсећа да је управо на Малу Госпојину, празник рођења Пресвете Богородице, 21. септембра ове године, одржана геј парада у главном граду Црне Горе и да су, паралелно, отприлике у исто време, централни и јужни део државе уздрмала два земљотреса. Истога дана, Мило Ђукановић је оженио сина Блажа у присуству комплетне контроверзне регионалне свите.

Да ли Богородица опомиње због недавног наличја ''дугиног сјаја'' којим се и симболично сахрањује некадашња Српска Црна Гора Немањића и Петровића, или је у питању жал Мајке Божије због најаве удара на Српску православну цркву и њено најављено комадање, остаје да се види.

У сваком случају, Црква нас учи да су горки плодови служења господару таме. Ништа друго да нам се не дешава, након признања лажне државе ''Косово'' у име грађана Црне Горе и демонске окупације комплетног државног простора од стране НАТО пакта који је извршио агресије на Републику Српску и СРЈ, довољно је разлога за сузу, и Божију, и људску.

Извор: srpskoujedinjenje.com, orthochristian.comKomentari (0)


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.