Псовка - губа душе

Није псовка само реч која ружи човека; псовка је реч која убија човека. Осим што разара личност, руши духовно, душевно и телесно здравље, псовка својим демонским карактром, опаклењује човеков и земаљски и вечни живот. Документарни филм "Псовка - губа душе" непосредно је и сликовито сведочанство те страшне истине.

02.04.2019. Аутор:: Пријатељ Божији 8

Није псовка само реч која ружи човека; псовка је реч која убија човека. Осим што разара личност, руши духовно, душевно и телесно здравље, псовка својим демонским карактром, опаклењује човеков и земаљски и вечни живот. Документарни филм "Псовка - губа душе" непосредно је и сликовито сведочанство те страшне истине.Komentari (8)

13.04.2023.

Armagedon

Da li to važi i za vladike koji kunu svoj narod? Da li to važi i za one kojima su vladike i sveštenici naneli teški bol... Ili se to gleda drugačije... Znam da nećete objaviti komentar, jer se plašite i branite ih do kraja...

Коментариши

06.01.2014.

Хаџи Момир Бакрачевић ( http://www.prijateljstvo.org.rs )

На Краљевачкој Ка телевизији сам одгледао емисију СЛАВА ИЛИ КРКАНЛУК којом сам, одушевљен и видео ваш сајт па вам честитам на томе.

Коментариши

25.01.2014.

Dijana

Obzdani mi Gospode koncinu moju!!! Nemam drugih zelja osim zelje da pozivim zivot na zemlji kakav je Gospode ugodan, da Ocu svom sluzim razmisljanjem, osjecanjima , djelima i rjecima. Hvala ti Gospode sto mi u susret saljes dobre ljude koji me mogu pouciti Rijeci i Volji Tvojoj. Evo sluskinje Bozije

Коментариши

27.01.2014.

Бојана ( http://obradovicbojana.wordpress.com/ )

Сваки Ваш филм је благо.
Само речи похвале за све што с љубављу чините за овај народ.
Када би се неки од ових филмова промовисао преко медија онолико колико се промовишу неморални садржаји и популарни васпитачи наше омладине, ова земља би била много срећнија.
Слава Богу! †

Коментариши

30.06.2014.

Vesna

Beskrajno HVALA!

Коментариши

14.04.2015.

раде

ХВАЛА ВАМ ШТО ПОСТОЈИТЕ

Коментариши

23.04.2015.

Olga Sekulic

Odlican prilog!
Hvala !

Коментариши

13.07.2016.

drazen.krasic

Coveka cini necistim ono sto izlazi iz njega.

Коментариши


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.