Руска голгота

Документарни филм о трагичној судбини руског цара Николаја Другог Романова и царске породице. Цар Николај ИИ био је слуга Божији по убеђењима и делима, и такав је остао у очима руског народа, али и целе православне васељене. Борба против њега најуже је била повезана с борбом против Бога и вере. Цар Николај је постао мученик, остајући веран Христу и прихвативши смрт онако, како су је прихватили Христови мученици!

06.02.2019. Аутор:: Пријатељ Божији 1

Документарни филм о трагичној судбини руског цара Николаја Другог Романова и царске породице. Цар Николај II био је слуга Божији по убеђењима и делима, и такав је остао у очима руског народа, али и целе православне васељене. Борба против њега најуже је била повезана с борбом против Бога и вере. Цар Николај је постао мученик, остајући веран Христу и прихвативши смрт онако, како су је прихватили Христови мученици!Komentari (1)

25.08.2014.

goran petkovic

danas se sve svodi na interes [novac] ,kazu nema prijateljstva izmedju naroda,pogazen je zakon bozji.najlepsi primer cara nikolaja., postradati za prijatelja ima li veceg podviga? danas kazu .,- sve je interes,kako ignorisati kada srbi na marakani klicu Putinu i Rusiji.nije li to divno.

Коментариши


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.