Свети мученици Одасије, Севир, Андрон, Теодот и Теодота

ОВИ свети мученици пострадаше за Христа мачем посечени

16.11.2022. Аутор:: 0

Свети мученици Одасије, Севир, Андрон, Теодот и Теодота ОВИ свети мученици пострадаше за Христа мачем посечени