Сузе јаче од смрти (кратки филм)

Христос не само да прима грешника, већ га очекује, тражи, пресреће...свуда, па чак и на оним местима где би мало ко зашао. Ово је кратка прича о свепраштајућој љубави Христовој према грешницима који се кају. Ко би очекивао да ће се затворским ходницима икад проломити громогласан, покајнички повик окорелог, опасног криминалца, силеџије и убице: "Христе! Христе! Зар си ми опростио?!"

28.12.2021. Аутор:: Пријатељ Божији 4

Христос не само да прима грешника, већ га очекује, тражи, пресреће...свуда, па чак и на оним местима где би мало ко зашао. Ово је кратка прича о свепраштајућој љубави Христовој према грешницима који се кају. Ко би очекивао да ће се затворским ходницима икад проломити громогласан, покајнички повик окорелог, опасног криминалца, силеџије и убице: "Христе! Христе! Зар си ми опростио?!"Komentari (4)

18.01.2014.

Бојан Петковић

Изузетно поучан и потресан филм. Препоручио бих свакоме да га погледа, као и да се сви замислимо и запитамо да ли се и колико кајемо и исповедамо као јунак овога филма.
Свима, свако добро од Господа желим!

Коментариши

21.01.2014.

z.mitrovic55

Dobar film.Takodje preporuka svima.Amin.

Коментариши

29.01.2014.

Boris Petrusev

Nismo ni svesni kolika je milost Bozja, sve sto se od nas trazi je pokajanje za svohe grehe, ali pobediti sebe samoga je najteze, ono nase JA je najveca prepreka ka pokajanju. Nega Bog da svakome snage da sam sebe pobedi, da pobedi ono svoje JA i da smogne snage da se iskreno ispovjedi.

Коментариши

14.05.2016.

Тијана

Хвала фондацији. Сваки документарац је прича за себе. Нешто јако лепо, посебно и вредно пажње.

Коментариши


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.