Албанска архиепископија - кампови за дјецу

Као и претходних година, Албанска архиепископија је организовала рад љетних кампова за дјечаке и дјевојчице. Ови кампови, основани са благословом и уз материјалну помоћ Архиепископа албанског Анастасија, имају дугу историју.

27.07.2013. Аутор:: Пријатељ Божији 0

Албанска архиепископија -  кампови за дјецуКао и претходних година, Албанска архиепископија је организовала рад љетних кампова за дјечаке и дјевојчице. Ови кампови, основани са благословом и уз материјалну помоћ Архиепископа албанског Анастасија, имају дугу историју. Камп за дјечаке смјештен је у предивном окружењу Манастира Успења Пресвете Богородице на острву Звернеци, а камп за дјевојчице се налази у Манастиру светог Јована Владимира надомак Елбасана, мјесту облагодаћеном хиљадугодишњом историјом.
Кампови трају по десет дана испуњених разним активностима. Поред богослужења дјеца учествују у разним играма, екскурзијама, излетима. Ови догађаји сваког љета привлаче стотине младих, међу којима су и дјеца са Косова. Постоје и једнодневни кампови, који се организују у свим епархијхама Албанске архиепископије.



Komentari (0)


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.