Албанци унаказили српску цркву!

Мала црква постављена на врх планине Румије изнад Бара, на месту на којем је у средњем веку била велика православна српска светиња доживела је још један излив мржње према свему што је хришћанско, православно и српско.

24.12.2013. Аутор:: Пријатељ Божији 2

Албанци унаказили српску цркву!Мала црква постављена на врх планине Румије изнад Бара, на месту на којем је у средњем веку била велика православна српска светиња доживела је још један излив мржње према свему што је хришћанско, православно и српско.
Српска православна црква на врху планине Румије у Црној Гори прекривена је албанским националистичким графитима.
Прелепа бела црквица била је место окупљања православних верника вековима уназад. Због свог положаја види се из велике удаљености, а њен упечатљив изглед привлачио је пажњу како верника, тако и путника намерника.
Сада место на коме је изграђена преноси другачију поруку, богомоља је срамно исцртана графитима, бојом која злокобно наружује српску светињу и језиво подсећа на крв.
Извор: ало.рс



Komentari (2)

06.01.2014.

valentina_dobric

Oni ovim ne udaraju samo na Srbe i pravoslavnu religiju/crkvu vec na samoga Boga. Nek im milostivi Gospod oprosti i ne kazni nikog. Ovakva desavanja isto treba shvatiti kao iskusenje ili opomenu za Srpski narod koji treba da se vrati pravoslavlju i sve kao nekad pobedi molitvom.

Коментариши

12.06.2014.

Милијан покајник

Ова прекрасна Богомоља је вером изграђена и само се вером и може спасити од оваквих напада. Помолимо се браћо и за оне који овако зло учинише, јер они не знају шта чине. СЛАВА БОГУ

Коментариши


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.