Божићнa акцијa дељења освештаних бадњака

Мисионарско Братствo Свети Стефан (манастир Сланци) и ове године покреће Божићну акцију дељења освештаних бадњака. Иначе , дељење бадњака траје већ осам година заредом и од тог прихода се помаже велики број сиромашних и вишедетних породица.

16.12.2020. Аутор:: Пријатељ Божији 0

Пре осам година, уз благослов Оца Андреја, започета је лепа традиција дељења освештаних бадњака пред Божић, на више локација у Београду. Тако ће и ове године Манастир Светога првомученика архиђакона Стефана у Сланцима, милошћу Божијом, организовати дељење освештаних бадњака.

Сав сакупљени прилог, као и сваке године, биће подељен вишедетним породицама и породицама које оскудевају у основним животним потребама. Број локација на којима ће се делити бадњаци зависи од броја људи који ће учествовати у организацији, а посебно у самом дељењу бадњака 4. 5. и 6. јануара наредне године.

Самим тим, и прилог који ће се сакупити, директно зависи од броја локација. Стога се моле сви људе добре воље, који желе да узму учешћа у овом благословеном делу, да се јаве поруком у Манастир Сланци, на телефон 064/888-6079 (Брат Иван)

Након тога ће бити договорено даље деловање у складу са вашим могућностима. Учествовање у овом благословеном делу ће бити наша жртва Богу, из љубави према ближњем, у нади на опроштење грехова и живот вечни!

Свако добро од Господа.
Иван Веселиновић, Мисионарско Братствo Свети Стефан (манастир Сланци)



Komentari (0)


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.