Где је крај лудилу? Српска деца организовано славила Ноћ вештица!

Уместо да славе Светог Луку, српска деца прекјуче су широм Београда „прославила“ пагански празник са сатанистичком кореографијом и ритуалима – Ноћ вештица!

02.11.2012. Аутор:: Пријатељ Божији 0

Где је крај лудилу? Српска деца организовано славила Ноћ вештица!Уместо да славе Светог Луку, српска деца прекјуче су широм Београда „прославила“ пагански празник са сатанистичком кореографијом и ритуалима – Ноћ вештица!
Редакцији Србин.инфо јавило се више родитеља који су се пожалили да су се у многим основним школама и обдаништима прекјуче организовале прославе овог америчког „празника“, односно да су учитељи и васпитачице терале децу да купе и донесу маске ђавола, вештица, демона…
Када су родитељи који су нас контактирали упитали просветне раднике због чега се слави Ноћ вештица, добили су одговор да је то у наставном програму! Редакција Србин.инфо зато позива Министарство просвете да објасни како је оваква манифестација уврштена у наставу и васпитање.
Да све буде још горе, поједини васпитачи и учитељи су деци претходних дана помагали да направе маске и костиме, а оној деци која су костиме куповала, препоручивали су да маске буду „што страшније“.
Како смо сазнали, у дечијим бутицима у Београду, планули су готово сви костими и маске.Најтраженији су били они у облику ђавола, који су чак прављени и у величини деце од годину дана!
До ове године, маскенбал за Ноћ вештица је био само одраз помодарства у појединим ноћним клубовима, који су промовисали америчке „вредности“, али по свему судећи, српској деци су почели да намећу прославу још једног комерцијалног, лажног, америчког „празника“.
Алексеј Димитријевић



Komentari (0)


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.