Игра с чиповима - трејлер

Цивилизацијски домет људске врсте и време у којем живимо најбоље одређују речи преподобног Јустина Ћелијског: Атомска техника и прашумска етика. Колико год је напредак технологије унапредио живот, људи , ипак, нису постали бољи. Будућност целе цивилизације у рукама је човека, а високоразвијена технологија учиниће само оно што он одлучи. Шта урадити и како сачувати себе од напада све агресивнијих технолошких достигнућа, погледајте у филму Игра с чиповима.

05.06.2015. Аутор:: Пријатељ Божији 3

Цивилизацијски домет људске врсте и време у којем живимо најбоље одређују речи преподобног Јустина Ћелијског: Атомска техника и прашумска етика. Колико год је напредак технологије унапредио живот, људи , ипак, нису постали бољи. Будућност целе цивилизације  у рукама је човека, а високоразвијена технологија учиниће само оно што он одлучи. Шта урадити и како сачувати себе од напада све агресивнијих технолошких достигнућа, погледајте у филму Игра с чиповима.



Komentari (3)

06.06.2015.

Бојан Петковић

Слава Богу свагда за све!
А вама, драга у Христу браћо и сестре, од срца хвала за све дивне и душекорисне садржаје које приказујете на овом сајту.
Нека вас Господ Исус Христос чува и укрешљује у даљем раду!

Бојан Петковић

Коментариши

07.06.2015.

Nikola

Jel uskoro izlazi film ?

Коментариши

11.06.2015.

Миодраг

Ако Бог да филм ће бити онлине у недељу 14.06.2015.

Коментариши


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.