Кад Бог гаси ватру... (видео)

После чуда у манастиру Светог Давида у Евији, после чудесне кише у селу Прокопи , које је угасило пожаре, догодило се ново велико чудо и у цркви Свете Тројице на Маратонском језеру. Свештеник у овој парохији, одмах након гашења пожара, снимио је видео запис, на коме се јасно види да је у време пожара постојала "линија" преко које ватра није смела да пређе.

09.08.2021. Аутор:: Пријатељ Божији 4

Свештеник у овој парохији, отац Хризовалантис, одмах након што је пожар протутњао овим подручјем, снимио је видео запис, који потврђује да је ватра спалила све што јој се нашло на путу, осим ове мале капеле!

Како се види на видео снимку, ватра која је окружила капелу "Свете Тројице" "сама од себе" се угасила, када се приближила цркви. Са источне стране делује као да је неко повукао "линију", преко које ватра није смела да пређе.

"Без апарата за гашење пожара, ватрогасних камиона, хеликоптера и канадера... Читаво подручје препуштено судбини... Скоро истовремени пожари свуда, и све је изгорело... ОСИМ капеле Тројединог Божанства!" каже отац Хризовалантис и додаје: "И колико ће се још чуда открити и колико ће још бити тајни, јер то је оно што план Свемилосрдног Бога жели, тајна чуда која ће загрејати срца и умове људи који су их доживели...

Изгубили смо веру, распродали се, плашили се за своје тело. Забранили су нам литургије, затворили цркве Божје, престали смо са службама, наметнули су нам маске у осамљеном простору цркве који СПАСАВА ... и ми смо прихватили СВЕ ... Ми смо зато и криви за све, за оно што се дешава и за друге најтеже ствари које долазе врло брзо…

Света Тројице помилуј нас грешне!"



Komentari (4)

14.08.2021.

Vaso

Slava Bogu.

Коментариши

12.08.2021.

Hvala gospodu

Коментариши

11.08.2021.

Aleksandar

Slava Bogu

Коментариши

09.08.2021.

Ruzica Psvlovic

Слава Богу за све!

Коментариши


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.