Крвоточи крст Господњи

Последњих година сведоци смо све учесталије и тајанствене појаве чуда у православном свету, међутим, кратки видео запис великог чуда из Атине, где у капели старачког дома крвоточи лик Распетог Христа, као да превазилази све до сада објављено. Христос наставља да пати и пролива крв за изгубљене... Овакво чудо несумњиво је посебна опомена Господња.

04.11.2021. Аутор:: Пријатељ Божији 1

Страх је обузео вернике и свештенике, због шокантног инцидента који се догодио у капели Агиос Андреас на Велики четвртак у атинском старачком дому, када је, изненада, на Распетом почела да тече течност која је изгледала као крв и вода!

Они који су били сведоци великог чуда задрхтали су, јер су се мрље пурпурне течности појавиле на лицу Христовом, где је насликан трнов венац, затим на месту где су копљем прободена ребра Христова, као и на местима где се налазе клинови Прикованог и Распетог Христа!

Ово чудо треба директно довести у везу са догађајем описаном у Јеванђељу, када је римски официр, центурион Лонгин, пробо копљем Христово ребро после смрти Господње на крсту. Јеванђеље по Јовану описује исту сцену на следећи начин: „један од војника прободе му ребра копљем; и одмах изиђе крв и вода.“ (Јован 19:34).

Током миленијума њеног постојања, у грчкој престоници су се десила бројна чуда. Појава мироточења и крварења икона није неуобичајена у Православљу, али овакво чудо у драматичним околностима пандемије корона вируса, али и раскола који Запад покушава да унесе у Православну Цркву, несумњиво је посебна опомена Господња.

Овај знак је хитан позив на покајање, јер разапињемо Христа изнова и изнова у свако доба, а посебно у садашњости.

Ову необјашњиву појаву видео је и снимио настојатељ цркве отац Теодорос Григоракис, који је одмах обавестио своје архијерејске старешине.

Неки су говорили о знаку који најављује страшне догађаје, неки су то видели као поруку пуну наде, како би верници сачували веру у ово тешко време. Наравно, много је оних који чекају и научне анализе течности која тече по Распетом Господу.



Komentari (1)

06.11.2021.

Nenad

Добро и да се не дешава ово. Па људи се вакцинишу вакцинама која у себи садрже фетус абортиране деце. Велики грех се чини. Ђаво никад лукавији није био. Нека Бог спаси народ српски и нек нам опрости све што радимо у незнању нашем.

Коментариши


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.