Крвоточи Крст, сузе на икони Богородице (видео)

У Цркви Светог Андреја у старачком дому у Атини за време читања Акатиста Пресветој Богородици прокрвoточио је Крст, а са иконе Богородице Јерусалимске почеле су да интензивно теку сузе.

21.03.2022. Аутор:: Пријатељ Божији 0

У Цркви Светог Андреја у старачком дому у Атини у петак, 18. мартa 2022. за време читања Акатиста Пресветој Богородици прокрвoточио је Крст, а са иконе Богородице Јерусалимске почеле су да интензивно теку сузе.

Ово није први пут да овде Крст Господњи крвоточи. У априлу 2020. године на Велики четвртак страх је обузео вернике и свештенике због ове појаве. Они који су били сведоци великог чуда – које је трајало до Великог петка – задрхтали су, када су се мрље пурпурне течности појавиле са лица Христовог и потекле до подножја Крста!

Неразјашњену појаву снимио је настојатељ цркве отац Теодорос Григоракис, који је одмах обавестио своје архијерејске старешине. Неки су говорили о знаку повезаном са насилним одвајањем стада од светих тајни због пандемије ковида, а други су сматрали да је то предзнак страшних догађаја, неки су то видели као поруку пуну наде за вернике да сачувају своју веру током овог периода.



Komentari (0)


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.