Мироточива икона излечила девојчицу у коми

Четири дана након што је помазана уљем са мироточиве иконе Пресвете Богородице, девојчица која је имала озбиљне повреде главе и мозга и пала у кому, на велико изненађење лекара, опоравила се од последица саобраћајне несреће, коју је доживела са својим оцем у месту Неа Смрини.

20.10.2021. Аутор:: Пријатељ Божији 0

Виронас, Атина, Грчка, 19. октобра 2021.

Како извештава ekklisiaonline.gr , Беси Никитиадис, мајка девојчице, а и сама лекар и анестезиолог, испричала је да је њена седмогодишња ћерка чудом излечена од  тешких повреда, након што ју је помазала миром, које тече са иконе Пресвете Богородице Утешитељке у цркви Светог Димитрија у предграђу Атине:

"Моја седмогодишња ћерка доживела је тешку саобраћајну несрећу, коју је са својим оцем доживела у месту Неа Смирни. Након судара, превезена је у болницу са озбиљним повредама лобање и мозга. Није могла да отвори очи, да говори нити да покреће руке. Након тога пала је у кому. Лекари су рекли да јој је потребно хитно лечење и операција" испричала је Беси Никитиадис.

"Отишла сам до иконе у цркви Светог Димитрија да донесем миро и помажем њиме своју кћер у нади да ће је Пресвета Богородица излечити. Уместо заказане операције, само четири дана касније, на велико изненађење лекара, девојчица је почела да показује знаке побољшања, отворила је очи и почела је да комуницира, а 24 дана касније, потпуно се опоравила. Од срца захваљујем Панагији и свештеницима у цркви Светог Димитрија“.

Иначе, прошлог септембра митрополија Каисариани, Виронас и Химетус Грчке цркве дала је званично саопштење  којим је потврђено да икона Богородице Утешитељке у цркви Светог Димитрија у предграђу Атине точи миро. Црква је од тада место ходочашћа.

За Фондацију "Пријатељ Божији": Ставро Василидос



Komentari (0)


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.