Поносна Бања Лука са Поносном картицом

Након великог успеха у Србији, пројекат „Поносна картица“ стигао је и у Републику Српску. Ексклузивни носилац франшизе на територи Босне и Херцеговине је Фондација „За живот“ из Бања Луке, која, у сарадњи са „Покретом за децу ТРИ ПЛУС“ из Чачка, старта 1. јуна на Међународни дан деце, а под називом: „Поносна картица 2020 - Цијена минус за 3+”.

29.05.2020. Аутор:: Пријатељ Божији 1

Реч је, наиме, о картици којом се остварује попуст на услуге и производе код правних лица, а намењена је породицама са троје и више деце. Висина попуста зависиће од уговoра између Фондације „За живот“ и пословног субекта који се укључи у овај пројекат. У том циљу, Фондација већ дуже време води кампању „За поносну Бања Луку“ у оквиру које позива суграђане да се укључе у овај друштвено одговорни пројекат и допринесу стварању повољнијих животних услова за вишечлане породице. Пројекат већ доживљава ширу друштвену подршку почев од градске управе, Оделења за културу, туризам и социјалну политику Бања Луке, те, Привредне коморе Републике Српске.

„Све у свему, одзив је веома велики“, каже доц. др Драган Дакић, председник Управног одбора Фондације „За живот“ и руководилац целокупног Пројекта, „јер, идеја свега је да дјеци буде боље и да имају безбрижније дјетињство, тако што ћемо, прије свега, помоћи њиховим породицама и родитељима да их одгајају у што повољнијим економским условима. Што је још важније, да се оваквим начином помоћи породицима, укаже на њихов социјални и друштвени значај, а свакако, ода и признање за свакодневни труд који улажу у подизању већег броја дјеце и допринос овом друштву“, истакао је Дакић.

Пројекат „Поносна картица“ само је један од начина на које Фондација „За живот“ настоји допринети међународној афирмацији Бања Луке као Family Friendly града, оног значи, који је пријатељски орентисан према породици, њеном значају и вредностима али у том смислу и већој видљивости друштвено одговорних компанија и појединаца.

За више информација о пројекту и успостављање сарадње, можете се обратити менаџеру пројекта, доц. др Драгану Дакићу путем email-a: dragan.dakic@zazivot.com.



Komentari (1)

19.02.2021.

Драгана

ПРЕЛЕПО! Надам се да ће се више причати и више чути за ове дивне људе!

Коментариши


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.