Породица и породични живот- Архимандрит Пајсије

О породици као основној ћелији друштва, говорили су стручњаци различитих профила: филозофских, социолошких, психолошких, социјалних, правних… Иако је стара колико и људски род – ипак је остала недовољно испитан и донекле недокучив феномен. Породица и породични односи – тема је којом се, са хришцанског аспекта, бави и Архимандрит Пајсије.

01.03.2010. Аутор:: Пријатељ Божији 2


Incorrect video link. Please, enter valid youtube url, like us "http://vimeo.com/55459614" OR "http://www.youtube.com/watch?v=Na3k39svhsA".

О породици као основној ћелији друштва, говорили су стручњаци различитих профила: филозофских, социолошких, психолошких, социјалних, правних… Иако је стара колико и људски род – ипак је остала недовољно испитан и донекле недокучив феномен. Породица и породични односи – тема је којом се, са хришћанског аспекта, бави и Архимандрит Пајсије.



Komentari (2)

04.01.2014.

telebak.tanja

Zaista,ovo treba poslusati.sa toliko mudrosti i smirenosti Otac Pajsije govori o porodicnom zivotu.Predivno!!!

Коментариши

06.02.2019.

Горан

Помаже Бог,

Већ дуже време овај дивни видео ми не ради у новијим претраживачима. Молим вас, како могу то да поправим, или, са ваше стране, да ли ви можете да конвертујете овај видео тако да буде подржана најновија (или. новије) верзије Адобе Флеша?

Хвала и поздрав,
Горан

Коментариши


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.