СЛЕПА ДЕВОЈКА ПРОГЛЕДАЛА ПРЕД ИКОНОМ МАЈКЕ БОЖИЈЕ

У Кијево-печерској лаври пред иконом Мајке Божје „Свецарица“ прогледала слепа девојка, саопштава званични сајт Украјинске Православне Цркве Московске Патријаршије. Копија светогорске иконе „Свецарица“ налази се у храму Свих преподобних отаца печерских.

20.02.2013. Аутор:: Пријатељ Божији 0

СЛЕПА ДЕВОЈКА ПРОГЛЕДАЛА ПРЕД ИКОНОМ МАЈКЕ БОЖИЈЕУ Кијево-печерској лаври пред иконом Мајке Божје „Свецарица“ прогледала слепа девојка, саопштава званични сајт Украјинске Православне Цркве Московске Патријаршије. Копија светогорске иконе „Свецарица“ налази се у храму Свих преподобних отаца печерских.
Израелски и украјински лекари потврђују факат чуда, истичући да са дијагнозом „тумор очног нерва“ човек не може уопште да види. Лечење без операције је немогуће, а и у таквим случајевима се на помоћ лекара не може очекивати. Међутим, девојци је неочекивано и чудесно помогла Пресвета Богородица.
Девојка Јелена Мељниченко је редовно долазила на молебане крај иконе «Свецарица» и у тим тренуцима је доживљавала наговештаје вида крај иконе. Одједном се за време молебана, њен вид знатно побољшао – Јелена је угледала икону, свештеника, па чак и трунке прашине у зрацима сунца. Према тврђењу лекара, визуелни апарат са таквом болешћу, не може преносити сигнале у мозак.
Првих дана јануара Јелени се отворио и слух у бучним местима. Пре тога због тумора у глави, она ништа није чула. Исцељење напредује.
Икони «Свецарица» (Пантанаса) која се чува на Светој Гори , у Ватопедском манастиру, верници од 17. вијека прибегавају у посебним случајевима: приликом неизлечивих болести, посебно канцерогених, она штити од магијских радњи. У 21. веку копија иконе «Свецарица» у Кијево-печерској лаври открила је извор помоћи стотинама верних Украјинаца у многим невољама, и пред иконом се сливају непресушне реке људи. Молебан крај «Свецарице» у Кијево-печерској лаври служи се свакодневно, осим недељом и празницима.
Извор:хттп://православyе.орг.уа



Komentari (0)


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.