Устоличење Епископа бихаћко-петровачког г Атанасија

Епархија бихаћко-петровачка обавјештава све православне вјернике да ће 11. августа 2013. године у Катедралном храму у Босанском Петровцу Његова Светост Патријарх српски г. Иринеј, заједно са архијерејима, служити свету архијерејску Литургију и у трон епископа бихаћко-петровачких увести изабраног Епископа бихаћко-петровачког г. Атанасија.

07.08.2013. Аутор:: Пријатељ Божији 0

Устоличење Епископа бихаћко-петровачког г АтанасијаЕпархија бихаћко-петровачка обавјештава све православне вјернике да ће 11. августа 2013. године у Катедралном храму у Босанском Петровцу Његова Светост Патријарх српски г. Иринеј, заједно са архијерејима, служити свету архијерејску Литургију и у трон епископа бихаћко-петровачких увести изабраног Епископа бихаћко-петровачког г. Атанасија.
Долазак Патријарха српског г. Иринеја у Босански Петровац предвиђен је у 8,45 часова, након чега ће у 9,30 часова започети света Литургија. Позивамо све православне вјерника и све људе добре воље да присуствују овом историјском чину за Епархију бихаћко-петровачку, те да заједно дочекамо Патријарха и новоизабраног Епископа.
ДОБРО НАМ ДОШЛИ!



Komentari (0)


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.