Филм „Клетва“ премијерно приказан у Љубљани

У Љубљани је 11. септембра 20011. одржана пројекција и уједно премијера за Словенију, документарног филма – „КЛЕТВА“. У препуној сали, посетиоци су имали прилику да виде филм, који је на њих оставио снажан утисак, а пре свега нам је драго да је на пројекцији присуствовало доста омладине, на коју ће овај филм сигурно оставити позитиван траг, јер је филм својеврстан аларм за српски народ и државу, али и путоказ за наше спасење, извештава Српско Друштво Задужбина.

13.09.2011. Аутор:: Пријатељ Божији 0

Филм „Клетва“ премијерно приказан у ЉубљаниУ Љубљани је 11. септембра 2011. одржана пројекција и уједно премијера за Словенију, документарног филма из продукције Фондације Пријатељ Божији - "КЛЕТВА".
На захтев браће и пријатеља, премијера Филма “Клетва” била је заказана истовремено у различитим градовима и центрима српске дијаспоре у Европи, Америци и Канади.
У препуној сали, посетиоци су имали прилику да виде документарни филм који је оставио снажан утисак код свих присутних, а пре свега нам је драго да је на пројекцији присуствовало доста омладине, на коју ће овај филм сигурно оставити позитиван траг, јер је филм својеврстан аларм за српски народ и државу, али и путоказ за наше спасење.
Имали смо част да на пројекцији присуствује и свештеник о. Милан Јовановић.
На крају пројекције је прикупљана хуманитарна помоћ за нашу угрожену браћу на Космету. Том приликом је сакупљено 600 €, који ће бити испоручени у оквиру 11. донације.
Српско друштво Задужбина



Komentari (0)


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.