Чудо Пресвете Богородице побило медицинску дијагнозу

Верне жене које пате од неплодности често прибегавају часном појасу Пресвете Богородице. Небројена чудесна исцељења су се десила уз помоћ ове велике светиње. Ово је још једно сведочанство чудесном исцељењу и милости Мајке Божије

02.04.2022. Аутор:: Пријатељ Божији 0

Ина Ломонова из Москве је у септембру послала писмо манастиру Ватопед на Светој Гори, у којем је посвједочила у чуду које јој се догодило посредовањем Пресвете Богородице.

Фотографија: orthodoxianewsagency.gr

У Ватопеду се налази Часни појас Пресвете Богородице, па се многи обраћају овом манастиру за молитвену помоћ у тешким животним околностима. Свједочење Ломонове јуче је објавила агенција Orthodoxia News Agency:

„Чудо ми се догодило прије четири године! Захваљујем Господу на мојој вољеној ћерки (Александра се зове). Да је Бог чува! Дјецу нисам могла да имам 8 година. Покушали смо са вјештачком оплодњом, али није успјело. Након тога сам имала ванматеричну трудноћу, када су ми нажалост одстранили јајовод. Љекари су ми саопштили да нећу моћи природно да останем у другом стању. Али уз Божју помоћ, то се догодило!

У августу 2016. године, написала сам писмо манастиру Ватопед, замоливши их да се моле за мене и да ми пошаљу траку са Богородичиног појаса. Ваша пошиљка је стигла у септембру а у октобру сам сазнала да сам у другом стању!

Зар ово није чудо? Хвала вам милион пута!“

за Фондацију Пријатељ Божији са енглеског превела: Вања Ђуричанин
Извор: orthochristian.com



Komentari (0)


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.