Чудо на Покров: Лик Богородице на стаклу њене иконе

На празник Покрова Пресвете Богородице, у цркви Вазнесења Господњег у селу Красноселское, Чељабинска област, јуче се догодило чудо. Лик Богородице са дететом појавио се на стаклу иконе, што је изазвало велико интересовање и одушевљење верника. О овом догађају говорио је посланик Државне думе из Чељабинска, Олег Колесников, на свом Телеграм каналу, назвавши га чудом.

15.10.2024. Аутор:: Пријатељ Божији 0

У цркви Вазнесења Господњег у селу Красноселское, Чељабинска област, догодило се чудо које је изазвало велико интересовање верника и јавности. Лик Богородице са дететом одразио се на стаклу које се налази на раму иконе. Овај догађај је на свом Телеграм каналу објавио посланик Државне думе из Чељабинска, Олег Колесников.

„Настојатељ храма Вазнесења Господњег у селу Красноселско, Вадим Бојко, који је извадио неколико древних икона из њихових кутија ради рестаурације, видео је да се на стаклу од рама огледа лице Богородице са дететом на икони Пресвете Богородице „Знак“, написао је Колесников.

Колесников је овај догађај назвао чудом које се догодило јуче, 14. октобра, на празник Покрова Пресвете Богородице. Он је додао да воли да посећује храм Вазнесења Господњег и да помаже у његовој рестаурацији. Иначе, у курганској цркви већ је било необичних појава. Овде су се после недавне поплаве на стаклима икона појавили и одрази лица светитеља, што је додатно учврстило веру локалних становника у светост овог места.

Овај догађај је још један у низу необичних појава које су забележене у овој цркви, и многи верници га сматрају знаком Божје милости и заштите. Настојатељ храма, Вадим Бојко, изразио је наду да ће овај догађај подстаћи још већи број људи да посете цркву и учествују у њеној рестаурацији.

За Фондацију Пријатељ Божији припремио: Иван Попов



Komentari (0)


Оставите Ваш коментар:

Ваш коментар је стављен у ред за преглед од стране администратора сајта и биће објављен након одобрења.